Σπουδαίες κινήσεις για τη γυν. ομάδα του Κύδωνα

Βόλεϊ 13 Σεπτεμβρίου 2023, 17:21

Η γυναικεία ομάδα του Κύδωνα προχώρησε σε σημαντική μεταγραφική ενίσχυση με τέσσερις αθλήτριες που έχουν σημαντικές παραστάσεις από εθνικά πρωταθλήματα.

KTEO Κρήτης

Στη χανιώτικη ομάδα θα αγωνίζονται οι Σοφία Αποστολάκη (Ηλυσιακός, Κόρινθος, Μεσσαρά, ΣΦΠ Χανίων, ΑΟ Ακρωτηρίου), Ηλέκτρα Ράικου (ΣΦΠ Χανιά, Χαλάνδρι) και οι Κέλλυ Κορακοβούνη (ΣΦΠ Χανιά, Πανελλήνιος, Ουγγαρία, Παπάγου), Ασπα Ρηγάκου, οι οποίες έχουν αγωνιστεί ξανά στον Κύδωνα.

Η ανακοίνωση:

Μεταγραφές από το «πάνω ράφι» για το γυναικείο τμήμα volley του Α.Ο. ΚΥΔΩΝ

Το τμήμα volley του Α.Ο. ΚΥΔΩΝ έχει την τιμή να ανακοινώσει την ένταξη στο έμψυχο δυναμικό του των εξής καταξιωμένων αθλήτριες:

1.Σοφία Αποστολάκη (1.78, ακραία). Η Σοφία επιστρέφει στην γενέτειρά της για να ενισχύσει την προσπάθεια για άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Η Σοφία έχει λαμπρή καριέρα αγωνιζόμενη σε ομάδες της Κρήτης (Α.Ο. ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ, Σ.Φ.Π. Χανίων, Μεσσαρά), της Κορίνθου (2019-2020) και της Αθήνας (2020-2023) με τελευταία την ομάδα του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ η οποία μετέχει στο πρωτάθλημα της Volley league. Η Σοφία με την δεδομένη ποιότητα, εμπειρία και διάθεσή της είναι σίγουρο πως θα συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων μας.

2.Κέλλυ Κορακοβούνη (1.75, ακραία). Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για την Κελλυ η οποία ήταν μέλος της ομάδας του Α.Ο.ΚΥΔΩΝ που αγωνίστηκε στην Α2 την περίοδο 2017-2018. Στο παρελθόν εχει αγωνιστει στην ίδια κατηγορία στην πόλη των Χανίων με τον ΣΦΠΧ, αλλά και στην Αθήνα με τον Α.Σ. Παπάγου. Την περίοδο 2012-1013 αγωνίστηκε στο εξωτερικό (Ουγγαρια) σε υψηλο επιπεδο και μετα την επιστροφή της στην Ελλάδα αγωνίστηκε με τη φανέλα του Πανελληνιου Γ.Σ. Η Κελλυ έχει επίσης σημαντικές διακρίσεις στο beach volley, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων γυναικών το 2010 με τη φανέλα της εθνικής ομάδας. Πρόκειται για μια αθλήτρια που εκπροσωπεί επί πολλά έτη την πόλη μας στο πανελλήνιο και σίγουρα θα αποτελέσει πρότυπο ήθους και πειθαρχίας για τις μικρότερες αθλήτριες.

3.Άσπα Ρηγάκου (1.65, λίμπερο). Άλλη μια αθλήτρια της γενιάς των κοριτσιών που οδήγησαν για τελευταία φορά την ομάδα του Α.Ο. ΚΥΔΩΝ στα «σαλόνια» της Α2, επιστρέφει στην οικογένειά μας. Μετά από σημαντική πορεία, τόσο στη σάλα όσο και στο beach volley με πολλές διακρίσεις και επιτυχίες, η Άσπα θα συμβάλλει με την εμπειρία και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της στην δημιουργία μιας άκρως ανταγωνιστικής ομάδας.

4.Ηλέκτρα Ράϊκου (1.66, λίμπερο). Η νεότερη από τις μεταγραφές μας αποτελεί γέννημα-θρέμμα της ομάδας του Γ.Σ. Χαλανδρίου Αττικής. Οι σπουδές της στο Πολυτεχνείο Κρήτης την οδήγησαν στα Χανιά όπου τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Σ.Φ.Π. Χανίων. Φέτος η Ηλέκτρα επίλεξε τον Α.Ο. ΚΥΔΩΝ καθώς οι φιλοδοξίες και οι στόχοι της- όπως η ίδια δήλωσε -συμβαδίζουν με αυτές της ομάδας μας και πως θα κάνει, κάθε δυνατή προσπάθεια για την πραγματοποίηση τους. Έτσι, η φαρέτρα του προπονητή της ομάδας γεμίζει με άλλο ένα ποιοτικό και αξιόπιστο «όπλο».

Οι αθλήτριες έχουν ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα όπου, με εξαίρεση τα κορίτσια που μετακόμισαν λόγω σπουδών, συνάντησαν όλα τα κορίτσια που πέρσι κατέκτησαν την 2η θέση στη Κρήτη. Πλέον όλες μαζί, θα προσπαθήσουν για τo βήμα παραπάνω: την κατάκτηση του τίτλου στην Κρήτη και διεκδίκησης της ανόδου στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Σοφία, Κέλλυ, Άσπα και Ηλέκτρα καλως ήρθατε στην οικογένεια του Α.Ο. ΚΥΔΩΝ. Ευχόμαστε σε όλες τις αθλήτριες (παλιές και νέες) να έχουν Υγεία και να χαίρονται το παιχνίδι.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας στο γυναικείο αλλά και στα αναπτυξιακά τμήματα.

manolikakis
Synagogi
Orionas Handball

Rabona ad