Σπουδαία νίκη πάρα τις πολλές απουσίες

Παγχανιακός Αμιλλα | 18 Φεβρουαρίου 2017, 19:09

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η Αμιλλα, η οποία παρά τις σημαντικές απουσίες κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 1-0 του "σκληροτράχηλου" Παγχανιακού στον Πλατανιά.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην Αμιλλα, που έπαιξε χωρίς τους Μπιτσάκη, Καραγιαννάκη, Γαλάνη, Παγωνάκη Λ., Παγωνάκη Β. και Χαμζάι σημείωσε στο 60′ ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Βεριβάκης, με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή, φτάνοντας ο ίδιος έτσι τα 7 στο πρωτάθλημα και δίνοντας στην ομάδα του ένα πολύτιμο “τρίποντο”.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πάντως καλύτερα στο παιχνίδι και έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 5′ με τον Ντούπι αλλά αμυντικός των γηπεδούχων κατάφερε να σώσει πάνω στην γραμμή. Στη συνέχεια το ματς ισορρόπησε, με τους γηπεδούχους να χάνουν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τα σουτ των Κτιστάκη και Ξενάκη στο 20′ και στο 27′ αντίστοιχα.

Στο 35′ και στο 43′ ο Παγχανιακός έχασε σπουδαίες ευκαιρίες και πάλι με τον Ντούπι αλλά και στις δύο ο Παρασκευόπουλος “κατέβασε ρολά”

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Αμιλλα ήταν καλύτερη και απείλησε, πριν το γκολ, με δύο πολύ καλές σέντρες από τον Κολομπάκη, τις οποίες έδιωξαν δύσκολα οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Παγχανιακό να αναζητά το 1-1, αλλά οι αμυντικοί της Αμιλλας, αλλά και ο πολύ καλός Παρασκευόπουλος σε αυτό το παιχνίδι, κράτησαν το “μηδέν”.

Σημειώνεται ότι ο Παγχανιακός ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ντούπη.

Διαιτητής: Παναγόπουλος
Βοηθοί: Χάμπας – Μαραγκάκης

Αμιλλα (Μάκης Σωφρόνογλου): Παρασκευόπουλος, Παγωνάκης Γ., Ορνεράκης, Κολομπάκης, Λουγιάκης, Σταυρουλάκης, Νοδαράς, Κτιστάκης, Βεριβάκης (65′ Λαζαρίδης), Φυντικάκης (85′ Κακαουνάκης), Ξενάακης (75′ Μπρέγκου)

Παγχανιακός (Γιώργος Λιανιδάκης): Σφακιωτάκης, Σκεπασιανός, Φανταουσάκης (78′ Κουλιεράκης), Ποντικάκης, Κουρομιχελάκης, Φαντάκης, Τσεκρέζι (70′ Κοσέκ), Καραγκασίδης (55′ Γαρυφαλής), Γιαννουδάκης, Ντούπης, Κυριακίδης.

 

Γιώργος Παγωνάκης  

Estrella

Rabona ad