Σπουδαία νίκη με “φόντο” την παραμονή

Ροδωπού Παγχανιακός / ΔΑΑΟΧ | 20 Μαρτίου 2016, 14:48

Πολύ μεγάλη νίκη στην μάχη της παραμονής πέτυχαν τα Ροδωπού που νίκησαν με το εντυπωσιακό 5-1 τον ΔΑΑΟΧ, στο Κολυμβάρι.

Με την νίκη αυτή η ομάδα του Γιάννη Κελαϊδή διατήρησε το +5  που είχε από τον Τιτάν, ενώ ξεπέρασε στην βαθμολογία Ασπίδα και Κορωνίδα που έχουν δύο βαθμούς λιγότερους.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν με δύο γκολ μπροστά στα πρώτα λεπτά, με την κεφαλιά του Τόμα από το φάουλ του Καρατζά στο 15’ και το σουτ του τελευταίου από τα 40 μέτρα (2-0) στο 20’.

Ο ΔΑΑΟΧ μείωσε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 48′ με το σουτ του Μίντζα, όμως τα Ροδωπού φρόντισαν να “καθαρίσουν” το ματς με ακόμα τρία γκολ στην συνέχεια.

Ο Παπαδάκης με κεφαλιά στο 55’ από το κόρνερ του Καρατζά έκανε το 3-1, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ήρθε και το 4-1 με τον Μπακατσάκη.

Το τελικό αποτέλεσμα το διαμόρφωσε ο Μαναρώλης στο 78’ με σουτ έξω από την περιοχή.

Δοκάρι για τον ΔΑΑΟΧ είχαν οι Γεωργανάς και Φρονιμάκης.

Διαιτητής:Κουρκουμελάκης

Βοηθοί:Καλφάκης-Αποστολάκης

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής):Κοκκινάκης, Βασίλιεφ Β., Μακράκης (70’ Περουλάκης), Καρεφυλλάκης, Καλογεράκης, Βροντάκης, Παπαδάκης (63’ Κωστόπουλος), Μαναρώλης, Τόμα, Μπακατσάκης (76’ Βασίλιεφ Γ.), Καρατζάς

ΔΑΑΟΧ (Κώστας Κωλοκοτρώνης): Βασίλογλου, Μπαμπουνάκης, Φρονιμάκης, Γεωργανάς (50’ Σακουάλος), Μήτρου, Κιουρτσίδης, Στεφάτος, Μπίρο Μπίρο (75’ Νταμαδάκης), Κουτουλάκης, Ζυμβραγάκης (65’ Ζιλφιγαρίδης), Μίντζα

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery

Rabona ad