Σπουδαία κίνηση με Δοξάκη

Νέος Σαμψών | 11 Ιουλίου 2017, 15:41

Ο Νέος Σαμψών περιμένει τις εξελίξεις στα τοπικά πρωταθλήματα, αφού από τη μία η φημολογούμενη μη συμμετοχή ομάδας στην Α’ Κατηγορία και από την άλλη το σενάριο συγχώνευσης Παγχανιακού-ΔΑΑΟΧ δημιουργεί… κενά στη Β’ ΕΠΣΧ και κατά συνέπεια υπάρχει μεγάλη περίπτωση να ανέβει κατηγορία η ομάδα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Όπως και να έχει οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι εντυπωσιακές, με την αρχή να είναι ιδανική, αφού ο σύλλογος του Στύλου Αποκορώνου “έδωσε τα χέρια” με τον Χάρη Δοξάκη.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον ΔΑΑΟΧ, ενώ έχει πολλές παραστάσεις από Γ’ Εθνική (50 συμμετοχές) με ΑΕ Χανίων και Λεωνίδιο, αλλά και από τη Δ’ Εθνική με ΑΕΧ, Ιωνία και Ίκαρο Μουρνιών. Έχει παίξει ακόμα σε ΑΟΔΑ (πριν μετονομαστεί σε ΔΑΑΟΧ), Γρανίτη, Αστέρα Μανολιόπουλου, Ηρακλή Νεροκούρου,  και Κεραμειά.

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Νέου Σαμψών καλωσόρισε στην ομάδα ο πρόεδρος του συλλόγου Μανούσος Βατσάκης, η παρουσία του οποίου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Η συνέχεια όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αναμένεται το ίδιο δυναμική με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στην Α’ Κατηγορία.

 

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis