Σπουδαία κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης από τον Άρη Σούδας

Αρης Σούδας | 7 Απριλίου 2017, 18:30

Σε μία σπουδαία κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης προχώρησε το Δ.Σ. του Άρη Σούδας, που μάλιστα παροτρύνει τους φίλους της ομάδας και γενικότερα τους Χανιώτες να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία.

Συγκεκριμένα όπως αποφασίστηκε στους εναπομείναντες τρεις εντός έδρας αγώνες της ομάδας αντί για εισιτήριου θα πραγματοποιηθεί έρανος αλληλεγγύης και τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη της 20χρονης κοπέλας από τη Σούδα, που νοσηλεύεται από τον Αύγουστο του 2016 σε νοσοκομείο της Γερμανίας με οξεία λευχαιμία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη αναφέρει τα εξής:

Από το Δ.Σ. του ΑΠΣ ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ανακοινώνεται ότι με απόφασή του στους εναπομείναντες τρεις εντός έδρας αγώνες μας (9/4, 29/4 και 6/5/17) αντί εισιτηρίου θα πραγματοποιείται έρανος αλληλεγγύης τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην στήριξη της 20χρονης κοπέλας από τη Σούδα που νοσηλεύεται από τον Αύγουστο του 2016 σε νοσοκομείο της Γερμανίας με οξεία λευχαιμία.

Επίσης για τον ίδιο σκοπό προγραμματίζεται η διεξαγωγή ποδοσφαιρικού τουρνουά στο γήπεδο της Σούδας σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.

Παρακαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας αλλά και γενικότερα του φιλάθλους των Χανίων να στηρίξουν αυτή μας την πρωτοβουλία που έχει ως απώτερο σκοπό να στείλει ένα μήνυμα ανθρωπιάς και να δώσει μία νότα ελπίδας και αισιοδοξίας για τη ζωή, σε ένα νεαρό κορίτσι που σε τόσο μικρή ηλικία χτυπήθηκε από την παραπάνω ασθένεια.

Εκ του Δ.Σ

 

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad