Σπουδαία φιλικά για τον ΟΦΗ στην Ολλανδία

ΟΦΗ | 9 Ιουνίου 2021, 18:43

Σπουδαία φιλικά παιχνίδια περιλαμβάνονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον ΟΦΗ. Αντίπαλοι όπως η Αντερλεχτ και η Φίτεσε αλλά και άλλες, σπουδαίες ολλανδικές ομάδες θα είναι αυτές που θα βρει απέναντί της η ομάδα της Κρήτης.

Αυτό θα συμβεί στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας για τον ΟΦΗ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 μέχρι και τις 31 Ιουλίου στην Ολλανδία.

Συγκεκριμένα, πρώτος αντίπαλος για τον ΟΦΗ θα είναι η Φίτεσε, ενώ θ’ ακολουθήσουν η Αντερλεχτ, η Φορτούνα Σιτάρντ, η Βέστερλο, η Αλκμααρ και η Ναϊμένγκεν.

Η πρώτη συνάντηση για τους παίκτες του ΟΦΗ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Ιουλίου στο Βαρδινογιάννειο.

Η σχετική αναφορά που κάνει o ΟΦΗ είναι η εξής:

Για την Πέμπτη 1η Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα προπονηθούν στην Κρήτη ως το Σάββατο 10 Ιουλίου και την Κυριακή 11/7 το πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Από 11 – 20 Ιουλίου η ομάδα μας θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Bilderberg», της πόλης «Oosterbeek», διάστημα στο οποίο θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια.

13/7 με αντίπαλο την Vitesse
16/7 με αντίπαλο την Anderlecht
Από 20 – 31 Ιουλίου η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο «Fletcher» στην περιοχή «Mill» και θα δώσει τέσσερις φιλικούς αγώνες.

21/7 με αντίπαλο τη Fortuna Sittard
24/7 με αντίπαλο τη Westerlo
28/7 με αντίπαλο την Alkmaar
30/7 με αντίπαλο τη Nijmegen

Η επιστροφή του ΟΦΗ στην Κρήτη θα γίνει το Σάββατο 31 Ιουλίου.

 

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack

Rabona ad