Σπουδαία επίδοση της Αναγνωστοπούλου στα Κνώσεια

Στίβος | 4 Ιουνίου 2022, 21:38

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου πέτυχε "μεγάλη" επίδοση στη δισκοβολία στη διάρκεια των αγώνων "Κνώσεια 2022" που διεξάγονται στο Ηράκλειο.

KTEO Κρήτης

Στην πρώτη της βολή πέτυχε 62,40 μέτρα βελτιώνοντας το 61,53 που είχε από το 2017. Η Αναγνωστοπούλου έδειξε έτοιμη να διεκδικήσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον, κάτι που θα μπορέσει να πετύχει να σταθεροποιηθεί σε επιδόσεις πάνω από τα 60,00 μέτρα.

Η αθλήτρια μετά το 62,40 έκανε δύο ακόμη προσπάθειες και στη συνέχεια σταμάτησε, καθώς είχε μία ενόχληση στον ώμο:

«Δεν ήθελα να επιβαρύνω τον ώμο, καθώς έχω τρεις σημαντικούς αγώνες μπροστά μου, στους οποίους θέλω να κάνω καλές εμφανίσεις προκειμένου να διεκδικήσω την πρόκριση στο Όρεγκον.

Περίμενα καιρό να έρθει αυτή η επίδοση. Συνεχίζω με την ίδια σκληρή δουλειά και με στόχο εξίσου καλές παρουσίες. Το βασικότερο ζητούμενο για εμένα είναι να σταθεροποιηθώ σε αυτές τις επιδόσεις. Ήρθε η στιγμή μου σήμερα. Πλέον είμαι πιο σίγουρη και πιο έμπειρη.»

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στη Θεσσαλονίκη «Κώστας Σπανίδης» και έπειτα θα συνεχίσει στο Βαλκανικό και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Δυνατός αγώνας και στη δισκοβολία Ανδρών

Δυνατός αγώνας έγινε και στη δισκοβολία των Ανδρών, εκεί όπου μετείχε ένας από τους κορυφαίες αθλητές του αγωνίσματος στην Ευρώπη, ο Κύπριος Απόστολος Παρέλλης, ο οποίος ήταν νικητής με 61,95 μέτρα στο δεύτερο αγώνα του μέσα στη σεζόν, μετά το 65,54 στη Λεμεσό.

Πάνω από τα 60 μέτρα έστειλε τον δίσκο και ο Χριστόφορος Γενέθλης (Κύπρος), που ήταν δεύτερος με 60,40 μέτρα. Καλή εμφάνιση και για τον Ιάσονα Θανόπουλο που ήταν τρίτος στο σημερινό αγώνα με 58,25, επίδοση που είναι φετινό του ρεκόρ και η τρίτη καλύτερη επίδοση της καριέρας του.

Τις σταθερές του εμφανίσεις στη σεζόν συνέχισε ο έφηβος αθλητής του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος, Κώστας Μπουζάκης, ο οποίος με τον ανδρικό δίσκο πέτυχε 56,42 μέτρα και κατέλαβε την πέμπτη θέση στον αγώνα.

manolikakis
Synagogi

Rabona ad