Σπουδαία εμφάνιση τα κορίτσια του ΑΟΧ, “στοπ” σε Αστέρα Ρεθύμνου

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 10 Δεκεμβρίου 2017, 14:07

Παρά το νεαρό της ηλικίας τους τα κορίτσια του ΑΟ Χανιά αποδείχθηκαν "σκληρό καρύδι" για το φαβορί του 8ου ομίλου Αστέρα Ρεθύμνου, σταματώντας τη νικηφόρα πορεία της ομάδας του Παναγιώτη Αντωνιάδη (0-0).

Κάνοντας κατάθεση ψυχής και φανερώνοντας στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου των Μουρνιών δείγματα του ταλέντου τους τα κορίτσια του Νίκου Πασβάντη συνέχισαν την αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας “κοιτώντας στα μάτια” έναν ισχυρό αντίπαλο που έχει ενισχυθεί με παίκτριες παραπάνω κατηγοριών. Ανάμεσα τους οι πρώην παίκτριες του ΑΟΧ Ζντράβκοβιτς, Μαραγκουδάκη, Νάνου, Ζ. Δρακάκη και Ε. Δρακάκη.

Στο πρώτο ημίχρονο η Χαραλαμπάκη σταμάτησε την προσπάθεια της Ζντράβκοβιτς, κρατώντας απαραβίαστη την εστία της σε ακόμη ένα ματς. Στη συνέχεια ο ΑΟΧ ανέβασε… στροφές, έβγαλε ωραίες συνεργασίες και πάθος στο παιχνίδι του και είχε καλές στιγμές με τις Κονταράκη και Κοτσίφη.

Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν αρκετές δυνατές “μονομαχίες” και λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Το 0-0 αφήνει “κερδισμένο” τον ΑΟΧ που έχει δημιουργήσει ένα νεανικότατο σύνολο και σε συνδυασμό με την παρουσία έμπειρων παικτριών που έπαιξαν με την ομάδα Α’ και Β’ Κατηγορία παρουσιάζει ανταγωνιστικό πρόσωπο.

ΑΟ Χανιά (Νίκος Πασβάντης): Χαραλαμπάκη, Μαυροματίδη, Γεωργιακάκη (88′ Χατζάκη), Μασούρη, Πισαδάκη, Μοίρα, Αθανασίου, Τζουτζουράκη, Νιαυραδάκη (80′ Σταθινού), Κοτσίφη, Κονταράκη (75′ Ζυμβραγουδάκη).

Αστέρας Ρεθύμνου (Παναγιώτης Αντωνιάδης): Μπεμπή, Νάνου, Σταυρουλάκη (76′ Ζάχου), Μαραγκουδάκη, Κελαϊδή, Ζ. Δρακάκη (79′ Τσουτσουδάκη), Ε. Δρακάκη, Δαφέρμου (84′ Σταυρουλακη), Ζντράβκοβιτς, Τούνια, Νικηφόρου.

 

Estrella

Rabona ad