Σπουδαία εμφάνιση για τον Στέλιο Καρασταμάτη στον Μαραθώνιο!

Στίβος | 17 Νοεμβρίου 2016, 21:59

Τεράστια επιτυχία για τον Στέλιο Καρασταμάτη που έτρεξε την περασμένη Κυριακή (14/11) στον κλασσικό διεθνή Μαραθώνιο που έγινε στην Αθήνα.

Ο αθλητής του συλλόγου δρομέων Χανίων βγήκε 4ος στην κατηγορία 75 ετών και άνω και δεύτερος από τους Έλληνες, διανύοντας τα 42,195 μέτρα σε 5 ώρες 19 λεπτά και 37 εκατοστά! Αν μη τι άλλο, θέλει μεγάλη θέληση και αφοσίωση σε αυτό που κάνεις για να διανύσεις μια τέτοια απόσταση, πόσο μάλλον να τερματίσεiς 4ος σε έναν διεθνή αγώνα!

karastamatis2

Μάλιστα, ο Στέλιος Καρασταμάτης ήταν τρίτος στη μεγαλύτερη διάρκεια του Μαραθωνίου, ωστόσο, στην πορεία του αγώνα τον ξεπέρασε ο Έλληνας Μιχάλης Καλής. Πρώτος (στην κατηγορία 75+) τερμάτισε στο Παναθηναϊκό Στάδιο ο Ιταλός Πασκουάλε Μαρίνο και δεύτερος ο Αυστριακός Πάουλι Φέλιξ.

karastamatis3

Ο Χανιώτης Στέλιος Καρασταμάτης που παρεπιπτόντως έχει …μπασκετικό “υπόβαθρο” αφού είναι πατέρας της πρώην επαγγελματία παίκτριας Μαλάμως Καρασταμάτη και του πρώην παίκτη του Κύδωνα Χανίων (με καριέρα σε ομάδες Εθνικών κατηγοριών) Μιχάλη Καρασταμάτη, έχει συμμετάσχει σε πολλούς μαραθωνίους και μάλιστα με σημαντικότατες διακρίσεις! Αποτελεί, αν μη τι άλλο, παράδειγμα προς μίμηση, αφού η ηλίκια σε καμία περίπτωση δεν έχει σταθεί εμπόδιο στο κάνει πράξη αυτό που πραγματικά αγαπάει…

Και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία!

Vas Fou

karta antonis garden