Σπανός: Θεωρούμε την απόφαση λανθασμένη και ακραία

Κύπελλο Ελλάδος | 3 Μαρτίου 2016, 21:13

Δηλώσεις από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργο Σπανό για το άδοξο τέλος της φετινής διοργάνωσης στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο κ. Σπανός δεν συμφωνεί με την απόφαση της Πολιτείας χαρακτηρίζοντάς την λανθασμένη και ακραία, από την άλλη τονίζει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει φτάσει στο σημείο μηδέν...

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με όσα είπε στο Sport24:

«Αντιλαμβανόμαστε ότι η σημερινή μέρα είναι πολύ δύσκολη για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα σεβαστούμε την οποιαδήποτε απόφαση με σκοπό να αποκλιμακωθεί η κατάσταση και η ένταση αυτών των ημερών. Από εκεί και πέρα υπάρχουν άλλοι τρόποι πέρα από την ματαίωση. Δεν μπορεί να στερήσει από κάποια ομάδα να κερδίσει έναν τίτλο και από εκεί και πέρα τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θεωρούμε πως θα κληθούμε σε σύσκεψη υπό την σκέπη του Υπουργού. Όλοι, η ΕΠΟ, οι ομάδες, η Super League για να καταθέσουμε τις απόψεις μας. Εμείς θεωρούμε την απόφαση αυτή λανθασμένη, θεωρούμε ότι είναι ακραία και θα πούμε τις απόψεις μας. Μπορεί να γίνει τελικός με παιδιά ή με προσκλήσεις και εισιτήρια που θα δώσουν οι ομάδες μεμονωμένα με σκοπό να γνωρίζουν ποιοι θα πάνε στο γήπεδο. Κατανοούμε την ανησυχία του Υπουργού. Στο χώρο του ποδοσφαίρου έχουν παρεισφρήσει κι άλλα στοιχεία, χωρίς να υπάρχει δικαιολογία για τα γνωστά επεισόδια κάθε φορά, όμως είναι κι αυτό ένα σημείο των καιρών.

Θεωρώ ότι είναι λάθος το να μη διεξαχθεί ο τελικός. Ιδιαίτερα για εμάς, που στο φινάλε δεν έχουμε καμία σχέση με ό,τι έχει συμβεί. Κρίνονται κι άλλα πράγματα. Έσοδα, ευρωπαϊκό εισιτήριο, τα προβλήματα θα είναι πολλά. Πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να βρεθούμε στο ίδιο τραπέζι. Να γίνει σύσκεψη με ιδιοκτήτες και όχι στελέχη. Φτάσαμε σε ώρα μηδέν. Συμφωνούμε να γίνει η αναβολή σε ώρα εκτόνωσης, όμως η ματαίωση είναι ακραίο μέτρο».

Estrella
Papantonakis Cards