Σπανός: Πιο έμπειρη ομάδα από μας τα Χανιά

Χανιά | 26 Φεβρουαρίου 2017, 20:24

Λιτή ήταν η περιγραφή από τον Δημήτρη Σπανό για την ήττα της ομάδας του από τον Α.Ο. Χανιά, την οποία εν πολλοίς κρίνει ως δίκαιη.

/Bella Pizza

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον τεχνικό του Παναιγιάλειου έχουν ως εξής:

«Ξέραμε τι είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε. Μία ομάδα που παίζει πολύ καλά στην έδρα της και που βγάζει αγωνιστικό τσαμπουκά, όπως έκανε και σήμερα. Νομίζω ότι δεν ανταπεξήλθαμε εμείς σε αυτό το κομμάτι. Για άλλη μια φορά -δεν μπήκαμε φοβισμένα- αλλά λίγο “κουμπωμένοι”. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι κρίθηκε στα διαστήματα που ήταν καλός ο Α.Ο. Χανιά, βάζοντας το γκολ κι έτσι κέρδισε, ενώ εμείς εκεί που ήμασταν καλύτεροι δεν πετύχαμε γκολ, όπως στην τελευταία φάση ή στην άλλη που κάναμε στην αρχή του παιχνιδιού. Ηταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Μια ομάδα ίσως πιο έμπειρη από μας τα Χανιά, αλλά δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα, να σκύψουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε. Μας περιμένουμε δύο δύσκολα παιχνίδια με Καλλιθέα και Απόλλων, να μπορέσουμε να “σώσουμε” γρήγορα την κατηγορία. Το μόνο που μπορώ να πω είναι υπομονή, ηρεμία και δουλειά».

Για το αν έπαιξαν ρόλο οι απουσίες του Παναιγιάλειου: «Πάντοτε παίζουν ρόλο οι απουσίες, ειδικά σε συγκεκριμένη ομάδα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ερχονται κάποια παιδιά να αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι από κάποιους άλλους. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο, εκεί φαίνεται και δεν χρειάζεται να είναι κάποιος προπονητής για να το δει. Αρα, κάποιοι κερδίζουν ευκαιρίες και κάποιοι τις χάνουν».

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad