Σπανός: Παιδί-διαμάντι ο Μπαξεβάνος. Εξαιρετική η φιλοξενία του Κισσαμικού

Χανιά Football League | 12 Μαρτίου 2016, 22:02

Με εξαιρετικά λόγια για τον Σπύρο Μπαξεβάνο αλλά και για την ομάδα του Κισσαμικού μίλησε στις δηλώσεις του, ο τεχνικός της Λαμίας, Δημήτρης Σπανός.

Ο έμπειρος κόουτς χαρακτήρισε τον συνάδελφό του «παιδί-διαμάντι» πέρα από καλό προπονητή, ενώ εξήρε τον Κισσαμικό για την φιλοξενία του. «Μόνο έτσι προωθούμε το ποδόσφαιρο και μακάρι όλες οι ομάδες να δίνουν στους αντιπάλους τέτοια φιλοξενία», είπε χαρακτηριστικά ο Δημ. Σπανός ευχαριστώντας τον Κισσαμικό.

Οι δηλώσεις του προπονητή της Λαμίας:

«Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πάρα πολύ καλές ομάδες, που ήθελαν να βγάλουν ομαδικό πνεύμα, καλή τακτική συμπεριφορά και οι οποίες κυνήγησαν τη νίκη, με όλες τους τις δυνάμεις. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ελαφρώς καλύτεροι και στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτεροι. Παρ’ όλα αυτά όταν το παιχνίδι έρχεται 0-0 και θεωρείς ότι είσαι καλύτερος τότε είσαι δυσαρεστημένος και όχι ευχαριστημένος. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί έκαναν σοβαρή προσπάθεια, όμως στο ποδόσφαιρο δυστυχώς μένει μόνο το αποτέλεσμα και όχι η εμφάνιση. Τελειώνουμε εδώ, το ξεχνάμε και πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Συνεχίζουμε τη δουλειά έχοντας πάντα ως στόχο να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά, ώστε με διάφορα ζητήματα που γίνονται στο ποδόσφαιρο, να διεκδικήσουμε το οτιδήποτε.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κ. Μπαξεβάνο για τη δουλειά που έχει κάνει, είναι από τους καλούς προπονητές, είναι καλό παιδί κι έχετε ένα παιδί-διαμάντι. Ένα πολύ βασικό που μου έκανε εντύπωση, γιατί έχω έρθει πάλι αντίπαλος του Κισσαμικού όταν ήμουν στη Γ’ Εθνική (σ.σ. Πανελευσινιακό), είναι η φιλοξενία των ανθρώπων της ομάδας, η οποία είναι εξαιρετική και μόνο έτσι προωθούμε το ποδόσφαιρο και μακάρι όλες οι ομάδες να δίνουν στους αντιπάλους τέτοια φιλοξενία. Ευχαριστούμε και θα ανταποδώσουμε στο μέλλον σίγουρα. Καλή επιτυχία και στον Σπύρο και στον Κισσαμικό».

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad