Σπανός: Ομάδα με καλή φιλοξενία, σοβαρούς και καλούς ανθρώπους ο Κισσαμικός

Χανιά | 5 Φεβρουαρίου 2017, 21:04

Το εγκώμιο του Κισσαμικού ως σύλλογος έπλεξε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Σπανός. Για το παιχνίδι είπε πως, κατά τη δική του κρίση, η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο τεχνικός του Παναιγιάλειου: «Ηταν ένα κλειστό παιχνίδι, κλασικό Β’ Εθνικής, με ελάχιστες φάσεις το οποίο όμως δυστυχώς το χάσαμε γιατί τόσα πολλά μαζεμένα λάθη σε ένα 90λεπτο ίσως να μην έχουμε κάνει έως τώρα σε όλες τις αγωνιστικές και να μην ξαναγίνουν από εδώ και στο εξής! Νομίζω ότι εκεί κρίθηκε ο αγώνας, ειδικά σε δύο καίρια σημεία, που δεχτήκαμε το πρώτο γκολ αλλά και τη στιγμή του δεύτερου, όπου θεωρώ ότι το παιχνίδι τότε γέρνει υπέρ μας. Το ποδόσφαιρο όμως είναι παιχνίδι λαθών. Ξέρουμε τι έχουμε να κάνουμε, ξέρουμε το υλικό μας, που αποτελείται από νέα παιδιά, πρέπει να τα “δεχτούμε” και να τα βελτιώσουμε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε και να συνεχίσουμε πιο δυνατοί στο επόμενο παιχνίδι. Δεν έχω να πω κάτι άλλο για το παιχνίδι, νομίζω η εικόνα του πως ήταν ξεκάθαρη. Συγχαρητήρια στον φίλο μου τον Σπύρο (Μπαξεβάνο) για τη νίκη του. Ο Κισσαμικός είναι μια ομάδα με καλή φιλοξενία πάντοτε, με σοβαρούς και καλούς ανθρώπους. Να παραμείνουν έτσι… Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και θ’ ανταποδώσουμε πλήρως στο β’ γύρο και καλή πορεία στα επόμενα παιχνίδια. Οσο για μας, συνεχίζουμε και πρέπει να κατακτήσουμε το επόμενο παιχνίδι απέναντι στην Καλλονή και να παίξουμε ει δυνατόν και καλά».

Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: «Νομίζω το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ίσως να ήταν η ισοπαλία αλλά, ξέρετε, δεν υπάρχει δίκαιο και άδικο αποτέλεσμα. Μετράει αυτό που “λέει” ο πίνακας και η “δικαιοσύνη” είναι το τελικό αποτέλεσμα. Αυτό θεωρώ ότι ισχύει στο ποδόσφαιρο. Για το τελικό αποτέλεσμα φταίμε εμείς».

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad