Σπανός και Χαραλαμπίδης… συμφωνούν: Ιωνικός και Τρίκαλα θέλουν να σωθούν

Super League 2 24 Ιανουαρίου 2021, 19:24

Τη σωτηρία θέτουν σαν στόχο για τις ομάδες τους, όπως δήλωσαν σχετικώς, οι Δημήτρης Σπανός και Απόστολος Χαραλαμπίδης...

Οι προπονητές των Ιωνικού και Τρικάλων αντίστοιχα τοποθετήθηκαν για το παιχνίδι που έδωσαν οι ομάδες τους, με αυτό που προκαλεί ίσως την περισσότερη εντύπωση απ’ όσα είπαν να είναι η αναφορά που κάνουν ότι ο στόχος για τις δύο ομάδες είναι η παραμονή στην Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Σπανός τόνισε πως: «Ηταν ένα παιχνίδι στο οποίο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και είχαμε την κυριαρχία, αν εξαιρέσω ένα κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, δεχτήκαμε ένα γκολ, αλλά πιέσαμε και προσπαθήσαμε ν’ απαντήσουμε και φτάσαμε πολλές φορές κοντά στο γκολ. Στο τέλος, είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση, όχι όμως από το αποτέλεσμα και το τελικό 1-1. Στόχος μας είναι να σωθούμε εύκολα και όλα τα άλλα έρχονται».

Από την πλευρά του, ο Χαραλαμπίδης επεσήμανε ότι: «Ηρθαμε σήμερα ν’ αντιμετωπίσουμε μια οργανωμένη ομάδα που έχει στόχο την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Μία ομάδα με καλούς παίκτες. Ηρθαμε να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε. Στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω ότι δεν κινδυνεύσαμε και πολύ από τον αντίπαλο, αντιθέτως είχαμε μια φάση με τον Πέλκα που μπορούσαμε να προηγηθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, αλλά πιστεύω ότι βάσει το νεαρό της ηλικίας, βάσει ότι θέλαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα, κρατηθήκαμε πολύ πίσω, ο αντίπαλος πίεσε πάρα πολύ και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Εμείς είμαστε μια νεανική ομάδα που έχουμε στόχο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να σωθεί και εύκολα και να μην υπάρχει άγχος για τα νεαρά παιδιά. Βλέπετε ότι σήμερα το άγχος μας κυρίευσε».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania