Σπανός: Ίσως ο ΑΟΧ/Κισσαμικός να είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος

Χανιά Football League | 3 Δεκεμβρίου 2017, 20:44

Με κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε στον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικό ο Δημήτρης Σπανός μετά το τέλος του αγώνα.

Ο έμπειρος προπονητής του Άρη τόνισε ότι ίσως η χανιώτικη ομάδα αποτελέσει την έκπληξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως αποδίδονται από το pressaris έχουν ως εξής: «Ήταν για μας ένα ματς, δυστυχώς το αφήσαμε και πήγε στην ψυχοφθόρα διαδικασία των τελευταίων λεπτών. Ήμασταν τυχεροί στο δοκάρι. Και στο πρώτο ημίχρονο, και στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου, έπρεπε να καθαρίσουμε την προσπάθεια. Δεν έγινε. Εμείς δεν είναι να αμυνόμαστε, αλλά να κάνουμε επίθεση. Είμαι ευχαριστημένος, είχαμε ρυθμό και πάθος. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Ίσως έπρεπε να δοθεί κάτι σε μία φάση, αλλά δεν μπαίνουμε σε διαδικασία. Ίσως ο ΑΟΧ/Κισσαμικός να είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Με ένα νέο προπονητή, καλό, με παιδιά με νιάτα, διάθεση και όρεξη. Την ξέραμε από την ανάλυση, δεν υπολογίζαμε να φτάσει τόσο μακριά αυτό το ματς. Έχουμε το έξι στα έξι, συνεχίζουμε για τον αγώνα της Κυριακής με την Δράμα».

Για το τι θα άλλαζε αν μπορούσε:«Με την επιθετική γραμμή, θα άλλαζα διαφορετικά πράγματα. Μιλάμε στο γενικό πλάνο. Θα έκανα άλλα πλάνα».

Για την απόφασή του να γυρίσει αρκετά πίσω ο Άρης:«Ήταν δική μου εντολή να αμυνθούμε. Γι’ αυτό κι έγινε η αλλαγή του Μαραγκού. Το ματς με τον ΠΑΣ ήταν πρόσφατο. Μπήκαμε στη διαδικασία ο σκοπός να αγιάσει τα μέσα».

Για την απουσία του Πλατέλλα: «Δεν υπήρχε δυσκολία σε αυτό. Είχαμε φάσεις. Στο α’ μέρος είχαμε παίκτες στην αντίπαλη περιοχή. Έγιναν ευκαιρίες,

Για το αν προβληματίστηκε που έπεσε η απόδοση του Άρη μετά το 60-65′: «Ένας προπονητής σκέφτεται παράξενα πράγματα. Εγώ είπα στο μυαλό μου ότι ήταν προτιμότερο να κρατήσουμε το 1-0, παρά να το κυνηγήσουμε αφού δεν είχε μπει μέχρι τότε».

 

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad