Σπανός: Ακριβή ομάδα ο Κισσαμικός με καλό ρόστερ

Football League 9 Μαΐου 2017, 19:00

"Ο Κισσαμικός είναι μια ομάδα ακριβή με καλό ρόστερ, καλό προπονητή, οργάνωση" λέει ο τεχνικός του Παναιγιαλείου, Δημήτρης Σπανός.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο προπονητής της ομάδας του Αιγίου παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM Πάτρας και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στη μάχη της παραμονής και στο αν του έγινε πρόταση από τον Εργοτέλη. Τα συγκεκριμένα σημεία των δηλώσεών του…

Για τη μάχη της παραμονής: «Όλα είναι ανοικτά. Είναι έτσι δομημένο το πρωτάθλημα που μπορούν να γίνουν πράγματα από τρελά έως όχι λογικά. Αυτό είναι και το ζόρι το δικό μας, διαφορετικά θα λέγαμε ότι είμαστε 10 πόντους πάνω από τη ζώνη και έχουμε σωθεί. Γίνονται, όμως παράλογα πράγματα και αποτελέσματα που ίσως να μην είναι λογικά.

Δεν μιλάω πονηρά, αλλά για αγωνιστικά θέματα. Αν θέλουμε να μιλάμε ξεκάθαρα, και καμία φορά παρεξηγούμαι, θα πω ότι η ομάδα μου αν δεν προσπαθήσει δεν θα είναι φαβορί με κανέναν. Θα πρέπει να κάνει υπερπροσπάθεια όλη την εβδομάδα της προπόνησης και στο παιχνίδι της Κυριακής. Αν κάνει την προσπάθειά της μπορεί να κερδίσει πράγματα. Φαβορί εμείς απέναντι σε άλλες ομάδες δεν είμαστε επ’ ουδενί.

Ο Κισσαμικός είναι μια ομάδα ακριβή με καλό ρόστερ, καλό προπονητή, οργάνωση. Η Καλλονή δύσκολα χάνει στο γήπεδό της. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι η προσπάθεια.»

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Εργοτέλη να ενδιαφέρεται: «Δεν έχω καμία επαφή με τον κύριο Βρέντζο και καν με τον Εργοτέλη. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα κάναμε με τον Αντώνη Ρέλλα και τη διοίκηση μια συμφωνία. Αν προκύψει κάτι εξαιρετικό παραπάνω κατηγορίας έχω το δικαίωμα να μιλήσω. Δεν έχω κάτι. Είναι νωρίς για ομάδες να κοιτούν το μέλλον τους. Δεν έχω ούτε πρόταση, ούτε τίποτα από τον Εργοτέλη.»

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards