Σουργιάς: Δείξαμε πως διαθέτουμε ψυχικά αποθέματα

Γ' Εθνική 9 Μαΐου 2021, 22:10

Στον ψυχολογικό παράγοντα απέδωσε ο Νίκος Σουργιάς τη νίκη του ΑΟΑΝ στο Μάλεμε επί του Πλατανιά.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αγίου Νικολάου χαρακτήρισε πολύ σημαντικούς τους τρεις βαθμούς.

«Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία, δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι», σημείωσε ο Σουργιάς, ο οποίος δεν παρέλειψε να δώσει και συγχαρητήρια προς την ομάδα του Πλατανιά για την προσπάθεια της.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι είχαμε να δώσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Παρά την βαθμολογική θέση που έχει ο Πλατανιάς, είναι από τις ομάδες που έχουν την φανέλα στην κατηγορία, που λειτουργούν χωρίς πίεση, έχουν πλάνο και γνωρίζαμε ότι θα είχαμε δύσκολο έργο. Ο στόχος από τη μεριά μας ήταν οι 3 βαθμοί. Προηγηθήκαμε, είχαμε καλά διαστήματα στο παιχνίδι μας, αλλά και κάποια κενά από ένα σημείο και μετά διότι ρισκάραμε λίγο παραπάνω. Παρά την ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά έδειξαν πως διαθέτουν ψυχικά αποθέματα και καταφέραμε μ’ επιμονή να πάρουμε μια πολύ σπουδαία νίκη, τρεις βαθμοί πολύ σημαντικοί… Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία, δεν υπάρχει περιθώριο για χαλάρωση και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Πολλά μπράβο στα δικά μας παιδιά για την προσπάθειά τους και τη νίκη, αλλά και στην ομάδα του Πλατανιά για την σημερινή της απόδοση, όπως και στον κόουτς και τους ευχόμαστε τα καλύτερα».

Για την τελική ευθεία της σεζόν: «Το γεγονός πως υποβιβάζονται αρκετές ομάδες και οι περισσότερες, εάν όχι όλες, μαθηματικά έχουν ελπίδες, όπως και για την 1η θέση, έτσι και για την παραμονή, αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει αδιάφορη ομάδα μέχρι το τέλος. Σίγουρα αυτό θα αυξήσει την πίεση και θα φανεί τώρα ποιες ομάδες θα κάνουν τη σωστή διαχείριση που πρέπει».

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad