Σούλης: Θα προσπαθήσω να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου

Super League 2 24 Ιανουαρίου 2023, 10:50

Συνέχεια στο θέμα περί… μνηστήρων για τον Σούλη Παπαδόπουλο δίνει η Παναχαϊκή, δημοσιεύοντας δήλωση του προπονητή της.

/Bella Pizza

Σε αυτήν ο Πειραιώτης προπονητής τονίζει ότι θα προσπαθήσει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την ιστορική ομάδα της Πάτρας.

Η δήλωσή του:

«Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι. Διακρίνω το τελευταίο χρονικό διάστημα την τάση μιας μερίδας του κοινού να προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο της Παναχαϊκής και την προσπάθεια που κάνει η ομάδα, αγωνιστικά και όχι μόνο, μη δίνοντας την πρέπουσα προσοχή στην καλή πορεία και δράση μας. Την προηγούμενη εβδομάδα μίλησα σε δυο ραδιοφωνικούς σταθμούς, εκτός Πατρών και στην συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το ματς με την ΑΕΚ Β.

Εκεί μάλιστα παραβρέθηκε και ο Διοικητικός ηγέτης της ομάδας μας κ. Πέτρος Σταθάκης αγκαλιαστήκαμε και ασπαστήκαμε, κάτι που έγινε και στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό δείχνει το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ μας, αλλά μάλλον δεν αρέσει σε κάποιους… Σαν προπονητής θέλω ο κόσμος να ασχολείται με τους πρωταγωνιστές που είναι οι ποδοσφαιριστές και όχι με εμένα. Έχω 1,5 χρόνο ακόμη κλειστό συμβόλαιο το οποίο θα προσπαθήσω να εξαντλήσω μέχρι τέλους. Αυτό φαίνεται άλλωστε και μέσα από τη δουλειά μου και εκεί που πρέπει. Οτιδήποτε άλλο ακούγεται είναι ψέμα.

Υ.Γ. Το μυαλό μου είναι πως θα ετοιμάσω όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα μου ενόψει του πολύ σημαντικού παιχνιδιού με τον Ηρόδοτο».

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad