Σουχλάκης: Είμαστε πιο δεμένοι φέτος σαν ομάδα

Απόλλων | 18 Οκτωβρίου 2017, 20:00

Πιο δυνατός έχει επιστρέψει στα γήπεδα ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Γιώργος Σουχλάκης μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε την περυσινή σεζόν.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Σουχλάκης έχει καταφέρει ήδη να ξαναβρει τα πατήματά του και να πάρει φανέλα βασικού στην ομάδα του Αγ. Ιωάννη, ενώ βρήκε και δύο φορές δίχτυα στο πρόσφατο 6-0 με τα Κεραμειά. Μιλώντας στο athlitiko ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του φέτος, αλλά και τη δική του περιπέτεια την οποία έχει αφήσει πλέον πίσω.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Κάνε μας ένα σχόλιο για την μέχρι τώρα πολύ καλή πορεία που διαγράφει ο Απόλλων στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας:

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα μετά από τον αγώνα με το ΣΥΝΚΑ έχει ξεκινήσει ένα καλό σερί συν την πρόκριση στο κύπελλο με τον Ίκαρο και έτσι διαγράφει μία καλή πορεία μέχρι τώρα και θεωρούμε πως όλο αυτό θα έχει και συνέχεια.

Τι είναι αυτό που έχει αλλάξει φέτος και η ομάδα όχι μόνο δεν χάνει, αλλά δεν δέχεται και γκολ, με μόλις ένα παθητικό σε οκτώ συνολικά παιχνίδια που έχει δώσει;

Όταν μία ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει ένα αγώνα, το αμέσως ζητούμενο είναι να μην χάσεις. Eτσι και εμείς κάνουμε σε κάθε παιχνίδι που δίνουμε. Αυτό που θεωρώ πως έχει αλλάξει είναι ότι σίγουρα μας έχουν βοηθήσει και οι καινούριες προσθήκες που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι και ότι είμαστε ακόμα δεμένοι από πέρυσι σαν ομάδα.

Δεδομένης της πολύ καλής εκκίνησης σας, που μπορεί να μπει ο πήχης για τη φετινή σεζόν;

Σίγουρα σαν ομάδα έχουμε θέσει στόχο να πάμε ακόμα καλύτερα απ’ ό,τι πήγαμε στο περυσινό πρωτάθλημα.

Τέλος, είχες ένα τραυματισμό πέρυσι στην αρχή της σεζόν, όμως πλέον γύρισες πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους. Μέσα από αυτή την περιπέτεια ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις σε άλλους, συναδέλφους σου ποδοσφαιριστές;

Σίγουρα ήταν μία δύσκολη χρονιά για μένα λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχα. Παρόλα αυτά έχω επιστρέψει δυναμικά κάτι που οφείλεται στην σκληρή δουλειά και τη σωστή αποκατάσταση. Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι πως η επιμονή, η υπομονή και η καλή ψυχολογία βοηθούν στην άμεση επιστροφή.

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis