Σοβαρός τραυματισμός στην Παλαιόχωρα – Ρήξη χιαστών ο Γιάρο

Παλαιόχωρα | 2 Οκτωβρίου 2020, 13:07

Ενας πολύ σοβαρός τραυματισμός επισκιάζει την ομάδα της Παλαιόχωρας. Αυτός αφορά τον Αμπντραμανέ Γιάρο, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών, με συνέπεια να χάνει το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς που ακολουθεί.

Oinolatris

Ο 20χρονος επιθετικός από τη Μπουρκίνα Φάσο είναι γνωστό ότι αποκτήθηκε αυτό το καλοκαίρι από την Παλαιόχωρα και ουσιαστικά μετρούσε λίγες ημέρες στην ομάδα. Ο Γιάρο χτύπησε σε προπονητικό διπλό, όταν το πόδι του “κόλλησε” στο έδαφος σε μια ανύποπτη φάση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Ειδικότερα, ο τραυματισμός του προκύπτει μετά και τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε η οποία και φανέρωσε το πρόβλημα… Ετσι, ο Γιάρο ουσιαστικά είναι αδύνατο να βοηθήσει την προσπάθεια της Παλαιόχωρας στο πρωτάθλημα που ξεκινά σε λίγες ημέρες, παρ’ όλ’ αυτά στην ομάδα είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε αντικατάσταση του και ενδεχομένως να πραγματοποιηθούν δύο ακόμη μεταγραφές.

Σε ό,τι αφορά τον Γιάρο, η ομάδα της Παλαιόχωρας προσπαθεί αυτή τη στιγμή να του συμπαρασταθεί στο πρόβλημα που προέκυψε και να είναι δίπλα του εν όψει και της επέμβασης που πρόκειται να πραγματοποιήσει.

Estrella
Delakis Sifis
Auto KCS

Rabona ad