Σοβαρό τεστ με ΑΕΛ

Χανιά | 27 Αυγούστου 2023, 10:21

Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας και πρώτο στο Καρπενήσι δίνουν το απόγευμα στα Χανιά, παίζοντας απέναντι στην ΑΕΛ.

/Bella Pizza

Το φιλικό κρίνεται ως αρκετά δυνατό με δεδομένη τη δυναμικότητα των “βυσσινί” οι οποίοι από τη δική τους πλευρά προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στο βόρειο όμιλο της Super League 2.

Το παιχνίδι παρουσιάζει και μια ιδιαιτερότητα, καθώς όπως είναι γνωστό για ένα μικρό διάστημα την προηγούμενη περίοδο βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της Λάρισας ο νυν προπονητής των Χανίων, Γιάννης Ταουσιάνης.

Τα Χανιά θέλουν αυτή τη φορά να δείξουν ακόμα περισσότερα πράγματα σε σχέση με το πρώτο τους φιλικό απέναντι στο Σβορώνο, αλλά και να διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη. Το φιλικό με το Σβορώνο, ομάδα Γ’ Εθνικής της Πιερίας, είχε λήξει με σκορ 1-1.

Υπενθυμίζεται ότι την προσεχή Πέμπτη (31/8) θ’ ακολουθήσει ένα νέο (και τελευταίο) φιλικό στο Καρπενήσι με αντίπαλο τον Ηρακλή ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου τα Χανιά έχουν προγραμματίσει να παίξουν κόντρα στον Ολυμπιακό Β στου Ρέντη. Στις 9 Σεπτεμβρίου θα γίνει νέο φιλικό, αυτή τη φορά με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ ενώ ως πρόβα τζενεράλε με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα θα μπορούσε θα ξεκινήσει στις 24 του Σεπτέμβρη έχει οριστεί για τις 17 Σεπτεμβρίου φιλικό με τον Γιούχτα.

 

 

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad