Σοβαρό ατύχημα για Μαθιουλάκη αλλά πλέον είναι καλά στην υγεία του

Πλατανιάς | 18 Ιουλίου 2016, 18:02

Ενα σοβαρό ατύχημα είχε την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Πλατανιάς Μανώλης Μαθιουλάκης ο οποίος έπεσε και χτύπησε με συνέπεια να υποστεί κάταγμα στον ώμο. Μάλιστα, την Κυριακή (17/7) υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο Γενικό νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας.

Ο κ. Μαθιουλάκης χτύπησε στις αρχές της εβδομάδας που πέρασε όταν περπατώντας στο αεροδρόμιο της Αθήνας για να επιστρέψει στα Χανιά γλίστρησε, με συνέπεια να πέσει στο έδαφος και βάζοντας τον ώμο του, υπέστη τη σοβαρή ζημιά. Μάλιστα, τα δύσκολα ακολούθησαν στη συνέχεια για τον ίδιο, καθότι λαβωμένος από το χτύπημα, επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για τα Χανιά με φρικτούς πόνους μέχρι τελικά να επισκεφτεί ορθοπεδικό που απεφάνθη για την κάκωση στον ώμο.

Παρόλα αυτά ο επικεφαλής της διοίκησης του Πλατανιά είναι πλέον καλύτερα καθώς έχει υποβληθεί σε εγχείριση, αλλά σε κάθε περίπτωση οι επόμενες εβδομάδες θα είναι δύσκολες αφού το χέρι του είναι δεμένο.

Από το athlitiko τις θερμότερες ευχές στον κ. Μαθιουλάκη αναφορικά με την περιπέτεια της υγείας του και το συντομότερο δυνατό να γίνει και πάλι καλά. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad