Σωτηρίου: Ψυχολογική και βαθμολογική ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια

Πλατανιάς | 9 Ιαν 2016, 21:01

Η αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Πλατανιάς για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι ήταν σύμφωνα με τον Δημήτρη Σωτηρίου το "κλειδί" για την απόσπαση της ισοπαλίας από την ομάδα του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με τον τερματοφύλακα του Πλατανιά: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας σε μια πολύ δύσκολη έδρα, αν και θεωρώ ότι το κεκλεισμένων των θυρών ήταν ένα πλεονέκτημα και το εκμεταλλευτήκαμε. Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, εμείς είχαμε κάποιες κλασικότερες, ένα σουτ πάνω στη γραμμή στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο και επίσης το δοκάρι με τον Ανγκούλο. Όπως είχε και ο Ατρόμητος προς το τέλος του παιχνιδιού δύο ευκαιρίες. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αφήνει ικανοποιημένους και μας δίνει ψυχολογική και βαθμολογική ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια».   

Για το πού κρίθηκε το ματς: «Στις προσωπικές μονομαχίες και στην θέληση που είχαμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα γιατί προερχόμασταν από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Ήρθαμε για να δώσουμε τα πάντα, την ψυχή μας κι έτσι καταφέραμε και πήραμε το πολύτιμο 0-0».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad