Οι τρεις ποδοσφαιριστές παραμένουν έτσι στο δυναμικό του Αρη τον οποίο θα συνεχίσουν να ενισχύουν την νέα σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα Χανίων.
Οι ανακοινώσεις προκύπτουν μάλιστα μετά την επιβεβαίωση πως ο Γιώργος Κόλτζος επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΡΟΚΑΚΗ
Μετά την σημερινή ανακοίνωση της έναρξης συνεργασίας με το Γιώργο Κόλτζο το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο ποδοσφαιριστής Νίκος Ροκάκης, ανανέωσε τη συνεργασία του και θα συνεχίσει και στην ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σωματείο μας.
Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες σε ομαδικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΚΚΑΛΑ
Συνέχεια ανανεώσεων με το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ να ανακοινώνει ότι ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Κοκκαλά, ο οποίος θα συνεχίσει και στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σωματείο μας.
Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες σε ομαδικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΡΙΚΙΔΗ
Ανανεώσεων συνέχεια με το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΑΡΗΣ ΣΟΥΔΑΣ να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Τσιμπρικίδη, ο οποίος επανέρχεται πιο δυνατός μετά τον τελευταίο τραυματισμό του και θα συνεχίσει και στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σωματείο μας.
Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες σε ομαδικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.
