Σολανάκης: Πιστεύαμε στην ανατροπή με τον Ήφαιστο

Άπτερα | 18 Οκτωβρίου 2017, 21:00

Δύο γκολ στη νίκη-ανατροπή με τον Ήφαιστο σημείωσε ο Γιάννης Σολανάκης για τα Άπτερα που συνεχίζουν έτσι να προπορεύονται στην κορυφή της Β' Κατηγορίας μετά από έξι παιχνίδια.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε στο athlitiko και ανέφερε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πίστεψανε στην ανατροπή παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν να χάνουν από νωρίς στο ματς, ενώ δεν έθεσε σαν αυτοσκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

Ένα σχόλιο καταρχήν για το ντέρμπι με τον Ήφαιστο και την πολύ σημαντική νίκη που σημείωσατε:

Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι για το ματς με τον Ήφαιστο. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αρκετά νωρίς, αλλά πιστέψαμε στην ανατροπή του παιχνιδιού, παίξαμε δυνατά, “χτυπήσαμε” τα αδύνατα σημεία του και έτσι κερδίσαμε το παιχνίδι στο τέλος.

Περιμένατε πριν το ξεκίνημα του πρωταθλήματος ότι θα είστε στην πρώτη θέση και αν πιστεύεις ότι μπορείτε να το διεκδικήσετε με αξιώσεις στην πορεία;

Από την αρχή του πρωταθλήματος είχαμε θέσει ως στόχο να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και από εκεί και πέρα όπου μας βγει. Δεν αποτελεί αυτοσκοπό η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο που παίζουμε μέσα από το καλό  κλίμα που έχουμε ως ομάδα. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μιλάμε για τίτλους.

Τέλος, κάνε μας ένα σχόλιο για το πρωτάθλημα μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές. Ποιες είναι οι δυσκολίες που υπάρχουν;

Φέτος είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που όλοι μπορούν να χάσουν από όλους και θα έχει ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Δύσκολα θα ξεχωρίσει κάποια ομάδα όπως γινόταν τις προηγούμενες χρονιές.

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis