Σοκ στον Ολυμπιακό, ο Πουλίδο έπεσε θύμα απαγωγής!

Super League 1 29 Μαΐου 2016, 21:02

Απίστευτα είναι τα νέα που έρχονται από τον Τύπο του Μεξικό, σύμφωνα με τον οποίο ο Άλαν Πουλίδο φέρεται πως έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που φτάνουν από την χώρα της αμερικανικής ηπείρου, ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού φέρεται πως έχει πέσει θύμα απαγωγής στην πόλη Victoria της πατρίδας του.Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Αστυνομία προσπαθεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα, ωστόσο, ανεπίσημες πηγές αναφέρουν πως ο Άλαν Πουλίδο έχει πέσει θύμα απαγωγής. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί και μεταφέρουμε την είδηση με επιφύλαξη.

Το απόγευμα μάλιστα η διοίκηση του Ολυμπιακού εξέδωσε ανακοίνωση για τις εξελίξεις στο θέμα του Άλαν Πουλίδο.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, παρακολουθεί διαρκώς τι εξελίξεις στο θέμα του Πουλίδο και βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την οικογένειά του. Ο διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος ενημερώθηκε από τον Πρέσβη του Μεξικού, στην Ελλάδα κ. Tarcisio Navarrete Montes De Oca, ότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τα συμβάντα, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητά, ότι οι Αρχές στο Μεξικό θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν».

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad