Σοκ στον αθλητισμό από τον “ξαφνικό θάνατο”

Σπορ 3 Μαρτίου 2021, 19:54

Σοκ στις τάξεις του αθλητισμού έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να σταματήσει κάθε δραστηριότητα στον αθλητισμό και ειδικότερα στις κατηγορίες όπου είχε ήδη ή αναμενόταν άμεσα να καταγραφεί η έναρξή τους!

Μεταξύ άλλων, το πρωτάθλημα της Α1 πόλο διακόπτεται με το που ξεκίνησε, καθώς σήμερα Τετάρτη διεξάγεται η πρώτη αγωνιστική μετά από τέσσερις ολόκληρους μήνες, ενώ το Σαββατοκύριακο θα ακολουθούσε η επόμενη!

Δεν είναι όμως μόνο το πόλο, που άλλωστε αφορά και το αντίστοιχο πρωτάθλημα των γυναικών…

– Στην Football League οι ομάδες ανέμεναν το σήμα προκειμένου να ξεκινήσουν, έχοντας αρχίσει ήδη εδώ και καιρό να πραγματοποιούν ομαδικές προπονήσεις αλλά και παράλληλα να πληρώνουν τα πανάκριβα μοριακά τεστ!

– Στην Γ’ Εθνική τα πράγματα εκεί είναι ακόμα χειρότερα καθώς σήμερα έληγε η διορία για τις δηλώσεις συμμετοχής, με την ΕΠΟ να προειδοποιεί ότι όσες ομάδες δε δηλώνουν συμμετοχή θα υποβιβαστούν στα τοπικά!

– Στην Α1 γυναικών επίσης το πρωτάθλημα θα άρχιζε το Σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής, οι ε ομάδες είχαν ήδη προγραμματίσει την ενίσχυση τους, με τον ΟΑΧ, μεταξύ άλλων, να έχει φέρει ήδη στα Χανιά την Ερικα Μπιν ενώ δρομολογούσε και την απόκτηση μιας ξένης δεύτερης παίκτριας!

Αναμένεται η σχετική ΚΥΑ η οποία θα δοθεί στην δημοσιότητα μέσα στις επόμενες ώρες και η οποία θα διευκρινίζει πώς ακριβώς έχουν τα πράγματα…

karta antonis garden