Σκύβαλος: Θα δώσουμε τα πάντα στα μπαράζ

Γ' Εθνική 6 Ιουνίου 2021, 19:21

Ο Μανώλης Σκύβαλος παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος με το ΣΥΝΚΑ στις Μουρνιές.

Ο τεχνικός του Ηροδότου τόνισε στη συνέχεια τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν θα ‘χει τη δυνατότητα να δώσει φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα μπαράζ. Παρ’ όλα αυτά ανέφερε ότι θα κάνει τα πάντα για να διεκδικήσει την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αναλυτικά το σχόλιό του για το ματς: «Παρόλο που το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, είδαμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι σε γενικές γραμμές και από τις δύο ομάδες. Εμείς δοκιμάσαμε διάφορους σχηματισμούς, έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, παρά τη ζέστη. Κάναμε διάφορα πράγματα από αυτά που θέλαμε και θεωρώ το πρόσημο που μένει στο τέλος του παιχνιδιού είναι θετικό.»

Για τους αγώνες μπαράζ που ακολουθούν: «Το κενό είναι μεγάλο, αυτό ήδη μας προβληματίζει. Δεν ξέρουμε πως να γεμίσουμε αυτό το διάστημα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν ομάδες για να παίξουμε φιλικά παιχνίδια και δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπίσουμε. Γιατί όσο και να κάνεις οικογενειακά διπλά, δεν είναι το ίδιο με ένα παιχνίδι. Είναι πρόβλημα, αλλά θα μάθουμε να ζήσουμε με αυτό.»

Για το ενδεχόμενο ανόδου στη SL2: «Σίγουρα είναι δύσκολο, μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία σαν αουτσάιντερ. Αλλά όταν μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία, μπαίνεις στο γήπεδο για να κερδίσεις. Θα κάνουμε τα πάντα, θα δουλέψουμε όσο μπορούμε για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας ν’ ανέβουμε κατηγορία.»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad