Σκουμπάκης: Παιχνίδι μεγάλης αξίας για μένα απέναντι στα Χανιά

Πόλο 24 Οκτωβρίου 2020, 18:36

Δεν έκρυψε την συγκίνηση του ο Δημήτρης Σκουμπάκης για την επιστροφή του στο κολυμβητήριο Χανίων «εκεί όπου ξεκίνησαν όλα», όπως σημείωσε σε δηλώσεις που παραχώρησε με το τέλος του αγώνα.

Ο Χανιώτης πολίστας ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στον Ολυμπιακό ρωτήθηκε για το πώς είναι τα πράγματα στον Πειραιά, ενώ μίλησε ακόμα και για τους στόχους που τον περιμένουν το 2021.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, είναι όλα όπως τα ονειρευόμουν, μια χαρά. Το να επιστρέφω και να παίζω απέναντι στα Χανιά είναι ένα παιχνίδι μεγάλης αξίας για μένα. Το ευχαριστιέμαι να παίζω σ’ αυτό το κολυμβητήριο όπου ξεκίνησαν όλα. Μεγάλη χαρά…», είπε ο Σκουμπάκης, λέγοντας στη συνέχεια για το παιχνίδι τα εξής: «Περιμέναμε στο πρώτο ημίχρονο να μην είμαστε καλοί και να θέλουμε ένα ζέσταμα για να ξεκινήσουμε. Θέλαμε μια ώθηση και τα Χανιά μας την έδωσαν όταν βγήκαν μπροστά στο σκορ. Στο τέλος όμως δείξαμε τη δυναμικότητα μας και πήραμε το αποτέλεσμα».

Ο Σκουμπάκης έχει μια μεγάλη πρόκληση μπροστά του στη σεζόν, καθώς είναι στην εθνική ομάδα η οποία διεκδικεί την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες.

«Ναι, έρχεται μια πολύ δύσκολη χρονιά για μένα γιατί θα πρέπει και πάλι να προετοιμαστούμε απ’ την αρχή όπως έγινε και πέρσι, θα είναι μία επίπονη χρόνια. Θα είναι… ζόρικα, αλλά είναι Ολυμπιακοί Αγώνες όπου είναι μια διοργάνωση όπου ο κάθε αθλητής θέλει να πάρει μέρος, είναι το όνειρο όλων και αυτό θα προσπαθήσουμε κι εμείς, να πάμε εκεί», ήταν οι δηλώσεις απ’ τον αθλητή του Ολυμπιακού.

 

karta antonis garden