Σκουλάς σε άνθρωπο του Πλατανιά: «Μάλλον ήταν πέναλτι»

Πλατανιάς | 8 Νοεμβρίου 2016, 19:33

Για ένα ακόμα παιχνίδι η διαιτησία δεν αποδεικνύεται και τόσο... φιλική για τον Πλατανιά, καθώς ο διαιτητής με καταγωγή από τα Ανώγεια, Μανώλης Σκουλάς, δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σίγουρα, τη μεγαλύτερη ευθύνη για το ισόπαλο (και όχι νικηφόρο) αποτέλεσμα για τον Πλατανιά έχει ο… ίδιος ο Πλατανιάς με τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, παρόλα αυτά, ο διαιτητής από την ΕΠΣ Σερρών θα μπορούσε να είχε καταλογίσει το πέναλτι στο 90ο λεπτό το οποίο γίνεται μέσα στην περιοχή της ομάδας του Ηρακλή. Ενδεχομένως, ο Σκουλάς, που είναι πάντως πολύ κοντά στη φάση, να μπερδεύεται από τα πολλά σώματα που παρεμβάλλονται αλλά το σίγουρο είναι πως η πτώση στον αγωνιστικό χώρο για τον Καρυπίδη είναι πέναλτι, με τον αμυντικό του Πλατανιά να… γκρεμίζεται, όμως δεν υποδεικνύεται! Μάλιστα -όπως αποκαλύπτει το athlitiko- άνθρωπος του Πλατανιά που βρέθηκε στο Καυταντζόγλειο βρέθηκε με τον διαιτητή Σκουλά στο τέλος του αγώνα σε μια συνάντηση όπου παρών ήταν και ο παρατηρητής διαιτησίας και ο Σκουλάς παραδέχτηκε ότι ίσως έχει κάνει λάθος και πως μάλλον, όπως είπε στον άνθρωπο του Πλατανιά, «είναι πέναλτι». Το θέμα πάντως είναι ότι το πέναλτι δεν δόθηκε στον Πλατανιά, παρότι φυσικά από την τηλεόραση δείχνει πεντακάθαρο.

Από εκεί και πέρα, σημειώνεται και η φάση του φάουλ στο α’ ημίχρονο όπου ανατρέπεται ξεκάθαρα ο Μανούσος από τον αμυντικό του Ηρακλή, αλλά ο Σκουλάς δεν το υποδεικνύει, όντας μάλιστα πάλι δίπλα στη φάση! Ισως να μπερδεύτηκε και να μην ήταν σίγουρος αν είναι εκτός ή εκτός περιοχής; Ισως… Το θέμα είναι ότι υπάρχει φάουλ και σε μια πολύ καλή θέση για τον Πλατανιά.

Τέλος θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούν και οι… ουκ ολίγες κίτρινες κάρτες για τους παίκτες του Πλατανιά, όπου υποδείχτηκαν έξι για την ακρίβεια!

Estrella