Σκόραρε νωρίς κι ανέβασε… στροφές στο δεύτερο ημίχρονο

Κεραμειά Δόξα Παχ. | 21 Οκτωβρίου 2017, 19:50

Βαθμολογική ανάσα πήρε η Δόξα, που επιβλήθηκε των Κεραμειών με 5-0 στα Νεροκούρου, σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα των Παχιανών απέναντι σε έναν αντίπαλο που καταβάλει μεγάλη προσπάθεια έχοντας μείνει με μικρό αριθμό παικτών στο ρόστερ κατάφερε να πάρει νωρίς το προβάδισμα και στη συνέχεια “καθάρισε” το ματς στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 7′ από κόρνερ του Γκόντζου ο Χριστοφής με κεφαλιά έκανε το 0-1, που έμελλε να είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο 56′ ο Κουβαριτάκης ολοκλήρωσε ιδανικά με σουτ την ατομική του ενέργεια για το 0-2, για να μπει από νωρίς ουσιαστικά… τελεία στο ματς.

Στο 70′ ο Δημητρίου με πλασέ από πλάγια θέση έκανε το 0-3 για να ανοίξει λογαριασμό με τη φανέλα της Δόξας πέντε λεπτά αργότερα ο Γκόντζος για το 0-4. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 90′ με σουτ ο νεαρός Κληρονόμος.

Διαιτητής: Γεωργόπουλος
Βοηθοί: Καντεράκη-Αναστασάκης

Κεραμειά (Γιάννης Λαμπαρδάκης): Νιαουνάκης, Λουκόπουλος, Σκουμπάκης, Κουτρουμπάς, Δ. Νταμαδάκης, Τερεζάκης, Μαρκάκης, Τρουλλινός, Χαλεβελάκης, Λυκάκης, Κλάδος.

Δόξα Παχιανών (Χρήστος Παπαδογιάννης): Σκευοφύλαξ, Χριστοφής, Μαυρομμάτης, Κουνέτας, Μαυροδήμος (70′ Κληρονόμος), Ανωμεριανάκης, Περράκης, Μαρκοδούνας, Κουβαριτάκης (75′ Γκιόκα), Γκόντζος (78′ Νταουντάκης), Δημητρίου (75′ Κουρνιδάκης).

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis