Σκορ… πόλο και πάλι για Νέο Ηρακλή και Τάλω

Τάλως Νέος Ηρακλής | 26 Μαρτίου 2017, 14:33

Μετά το ματς του α' γύρου (3-7), Νέος Ηρακλής και Τάλως σημείωσαν ξανά σκορ από αγώνα... πόλο αφού η ομάδα των Νεροκούρου επικράτησε αυτή την φορά με το εντυπωσιακό 7-4 του ουραγού της βαθμολογίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Από ισάριθμες ασίστ του Γιαννακούρου στο 2′ ο Αυγέρος έκανε το 1-0 και ο Δελήμπασης (που έγινε πατέρας πριν από μερικές ημέρες) το 2-0 στο 3′.

Ακολούθησε η “απάντηση” του Τάλω με δύο γκολ από τον Γεωργουδάκη (4′) και τον Αποστολάκη (7′), όμως ο Γιαννακούρος έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Νέο Ηρακλή στο 20′, για να πετύχει το 4-2 στο 30′ ο Ι. Πολάκης. Στο 34′ ο Τάλως είχε την ευκαιρία να μειώσει με τον Αποστολάκη αλλά ο Μουτζούρης απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο παίκτης της ομάδας του Συριλίου. Στ0 43′ ο Δελήμπασης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ “έκλεισε” το ημίχρονο στο 5-2.

Καρούσος (47′) και Κανδαράκης (60′) έβαλαν ξανά στη διεκδίκηση του αποτελέσματος τον Τάλω, όμως ο Δελήμπασης που έκανε χατ τρικ στο 60′ και ο Διούδης στο 87′ από πάσα του Γιαννακούρου ολοκλήρωσαν το εντυπωσιακό 7-4 για τον σύλλογο των Νεροκούρου.

Νέος Ηρακλής (Σπύρος Γαλάνης): Μουτζούρης, Μερκάϊ, Αμαξόπουλος, Αυγέρος, Γυρβαλάκης, Ι. Πολάκης, Β. Πολάκης (65′ Μελίδης), Π. Παπαδάκης (65′ Στυλιανουδάκης), Δελήμπασης, Ξανθάκης (80′ Διούδης), Γιαννακούρος.

Τάλως (Νίκος Θεμελής): Καραπατάκης, Γ. Παπαβασιλείου (20’ λ.τρ. Μουστάκας), Ρεβύθης (20’ Μαρινάκης), Ματζουνέας, Καρακώστας (60’ Μαμουνάκης), Γεωργουσάκης, Κανδαράκης, Προεστάκης, Καρούσος, Αποστολάκης, Χαρισάκης

 

Estrella

Papantonakis Cards