Σκόνδρας η επιθυμία του Παράσχου – Το σκέφτεται ο παίκτης

Πλατανιάς | 31 Αυγούστου 2016, 0:09

Ο Γιάννης Σκόνδρας είναι ο "εκλεκτός" του Πλατανιά κι ειδικότερα ο ποδοσφαιριστής που θέλει ο Παράσχος προκειμένου να καλυφθεί το κενό του Ουσμάν Κουλιμπαλί.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 26χρονος δεξιός μπακ αγωνίζεται ως γνωστόν στον ΠΑΟΚ αλλά δεν υπολογίζεται από τον Βλάνταν Ιβιτς. Σύμφωνα μάλιστα με σχετικές αναφορές που γίνονται σε ιστοσελίδες του κέντρου, ο ΠΑΟΚ δεν έχει πρόβλημα να τον αφήσει ελεύθερο ή, συμπληρώνουμε εμείς, να παραχωρηθεί δανεικός στον Πλατανιά από τον “Δικέφαλο” του Βορρά. Σημειώνεται εξάλλου πως οι σχέσεις ανάμεσα σε Πλατανιά και ΠΑΟΚ είναι αρκετά καλές.

Πολύ σημαντικό γεγονός είναι να σημειωθεί ακόμα ότι ο Γιάννης Σκόνδρας είχε συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία με τον Γιώργο Παράσχο πριν από τρία χρόνια στον Ατρόμητο και σε κάθε περίπτωση οι δύο άνδρες έχουν μια πολύ καλή σχέση μεταξύ τους. Δεν αποκλείεται λοιπόν, ο Παράσχος να έχει επικοινωνήσει ήδη με τον Σκόνδρα και να του ζήτησε να κατέβει στα Χανιά για να πάρει θέση βασικού στον Πλατανιά για τη νέα σεζόν…

Ο ποδοσφαιριστής το σκέφτεται και η λογική λέει ότι την Τετάρτη (31/8) τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου θα καταγραφούν εξελίξεις γι’ αυτό το θέμα που “καίει” τον Πλατανιά.

Estrella