ΣΚΟΕ: «Απόλυτα επιτυχημένος ο Σαλαβαντάκης»

Σπορ 12 Σεπτεμβρίου 2023, 18:56

Η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή πέντε σκοπευτών στους Ολυμπιακούς αγώνες «Παρίσι 2024» και η ομοσπονδία "πλέκει" το εγκώμιο του (προπονητή) Γιώργου Σαλαβαντάκη!

KTEO Κρήτης

Τριπλή η Χανιώτικη σκοπευτική εκπροσώπηση στην “Πόλη του Φωτός” και στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. Εμμανουέλα Κατζουράκη, Χαράλαμπος Χαλκιαδάκης και ο προπονητής τους, Γιώργος Σαλαβαντάκης.

Η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος μοιράζει συγχαρητήρια στους (πέντε) αθλητές για την επιτυχία τους και κάνει ειδική αναφορά στον Χανιώτη προπονητή Γιώργο Σαλαβαντάκη:

«Η επιτυχία του Μπάμπη Χαλκιαδάκη, ανέβασε τις συμμετοχές της Ελλάδας στη Σκοποβολή των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» στις πέντε (5)! Πρώτη φορά στην ιστορία της η Ελληνική Σκοποβολή κατακτά πέντε (5) κάρτες συμμετοχής σε Ολυμπιακούς αγώνες.

Οι σκοπευτές που κατέκτησαν τα εισιτήρια είναι: Άννα Κορακάκη, Χριστίνα Μόσχη, Εμμανουέλα Κατζουράκη, Ευθύμιος Μίτας και Χαράλαμπος Χαλκιαδάκης.

Απόλυτα επιτυχημένος και ο Γιώργος Σαλαβαντάκης. Τι καλύτερο από το να βλέπεις τους αθλητές σου να διακρίνονται σε τόσο υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Συγχαρητήρια.»

manolikakis
Synagogi
Orionas Handball

Rabona ad