Σκέψεις Βούρβαχη για υποψηφιότητα στις εκλογές της ΕΠΟ! (video)

Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 22 Φεβρουαρίου 2016, 1:34

Είδηση και μάλιστα βαρύνουσα προέκυψε στο περιθώριο της καθιερωμένης ετήσιας εκδήλωσης της ΕΠΣΧ. Ο πρόεδρος της Χανιώτικης Ένωσης Γ. Βούρβαχης, εξέφρασε την διάθεση να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ στις επερχόμενες εκλογές!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο του Ελληνικού ποδοσφαίρου στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΟ εξέφρασε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων Γιώργος Βούρβαχης στο περιθώριο τις καθιερωμένης ετήσιας εκδήλωσης της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Χανίων που έγινε το Σάββατο (20/2) το βράδυ. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΧ και μέλος της νυν διοίκησης της ΕΠΟ, αποκάλυψε ότι είναι μέσα στις προθέσεις του να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές του επόμενου Οκτωβρίου, αλλά επισήμανε ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν το καλοκαίρι.

Η οριστική του απόφαση θα κριθεί και από την στήριξη που θα έχει και από άλλες Ενώσεις ενώ επεσήμανε ότι με την προσπάθεια που θα κάνει αλλά και με τις γνώσεις που διαθέτει πάνω στην διοίκηση του ποδοσφαίρου, μπορεί να καταφέρει να βοηθήσει θετικά το ελληνικό ποδόσφαιρο.  

 

Δείτε το video με την αποκαλυπτική δήλωση του Γιώργου Βούρβαχη

 

Estrella
Papantonakis Cards