Μεταξύ άλλων, το ζήτημα αυτό πρόκειται ν’ απασχολήσει τόσο τη διοίκηση του ΕΑΚ, που έχει την γενική εποπτεία, όσο και τον ΟΑΚ, που έχει κριθεί υπεύθυνος για τις μελέτες που είναι να πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες στο κολυμβητήριο.
Tο νέο ζήτημα που έρχεται, λοιπόν, στο προσκήνιο έχει να κάνει με αυτό της μετατροπής της 50άρας πισίνας σε Ολυμπιακών διαστάσεων… Σ’ αυτή την περίπτωση το κολυμβητήριο θα θεωρηθεί ότι έχει αυτή την οντότητα, εφόσον υπάρξουν αντί για 8 που είναι σήμερα 10 διαδρομές στην πισίνα των 50 μέτρων. Προφανώς αυτό θα προϋποθέτει ασφαλώς κάποιες μεγάλες αλλαγές, οι οποίες ούτως ή άλλως αναμένονται, αν όχι δρομολογούνται πλέον για την εν λόγω εγκατάσταση.
Να σημειωθεί στο μεταξύ ότι βάσει των δηλώσεων στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΕΑΚ, Μανώλης Κουριδάκης, η αποκοπή και αποκομιδή του σκέπαστρου, αλλά και τα έργα στις δύο μικρές πισίνες πρόκειται να ξεκινήσουν τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου, αποδίδοντας την όποια καθυστέρηση υπάρχει στην γραφειοκρατία του ελληνικού Δημοσίου.








