Σκέντζος: Μέσα στην εβδομάδα ο προπονητής, περιμένουμε παίκτες

Χανιά | 25 Ιανουαρίου 2026, 17:16

Ο Ανδρέας Σκέντζος κοουτσάρισε τα Χανιά στη Ν. Σμύρνη ελλείψει του νέου προπονητή ο οποίος όπως είπε αναμένεται μέσα στην εβδομάδα.

Corgress Stagakis

Μάλιστα χωρίς να τον κατονομάσει είπε ότι έχουν γίνει συζητήσεις με έναν συγκεκριμένο, λέγοντας από ‘κει και πέρα ότι η διοίκηση πρέπει να κάνει το χρέος της και να ενισχύσει την ομάδα. «Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, έκαναν την προσπάθειά τους», σχολίασε για το παιχνίδι.

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να πάρουμε κάτι μέσα στη Ν. Σμύρνη από τον Πανιώνιο. Ξέρουμε ότι ο Πανιώνιος είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, έκαναν την προσπάθειά τους. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ από αράουτ, που μας στοίχισε ψυχολογικά και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Εχουμε δύο εβδομάδες να ξεκουραστούν οι παίκτες, η διοίκηση να κάνει αυτό που πρέπει, να έρθουν παίκτες στην ομάδα για να κάνουμε την προσπάθεια μας στα play out και να καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία, που αυτός είναι και ο στόχος μας», είπε ο Σκέντζος, ο οποίος στη συνέχεια σε ερώτηση για τον νέο προπονητή απάντησε: «Εξέλιξη με τον προπονητή θα έχουμε αυτή την εβδομάδα. Εχουν γίνει συζητήσεις με κάποιον προπονητή, περιμένουμε. Οπως περιμένουμε να έρθουν κι άλλοι παίκτες. Σήμερα στην αποστολή μας ήταν 16 ποδοσφαιριστές, το ρόστερ δεν είναι έτσι όπως πρέπει να είναι αυτή τη στιγμή, αλλά και πάλι από την προσπάθεια των παιδιών έμεινα ικανοποιημένος».

Maladakis
Pneumatikakis_Michalis
GKGoalkeeperAcademy
Votani
Papantonakis Cards
pallas""
Poppies sexy show club

Rabona ad