Σκαρτσίλας: Παιχνίδι-γιορτή με ΑΟΧ/Κισσαμικό

Χανιά Κύπελλο Ελλάδος | 13 Σεπτεμβρίου 2018, 12:45

Ο Λεωνίδας Σκαρτσίλας, που με το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Ένωση Λέρνας χάρισε το πρώτο Σούπερ Καπ Αργολίδας στην Ιστορία της Ερμιονίδας, μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε και στο ματς Κυπέλλου με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της ομάδας από το Κρανίδι μίλησε με καλά λόγια για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, τονίζοντας ότι είναι ένα παιχνίδι γιορτή και όλοι στην Ερμιονίδα θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν έτσι.

Αναλυτικά το κομμάτι των δηλώσεών του για το κυριακάτικο ματς είναι το εξής: «…τα κεφάλια κάτω και να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε γιατί την Κυριακή έχουμε κι άλλο παιχνίδι. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο και τον θέλουμε μαζί μας και την Κυριακή».

Για το γεγονός ότι έχει αντιμετωπίσει τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στη Football League: «Θεωρώ ότι είναι μία από τις καλά οργανωμένες ομάδες της Β’ Εθνικής. Αυτό το αποδεικνύει και η θέση που πήρε πέρσι στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι είναι ένας καλός και δυνατός αντίπαλος. Φυσικά το παιχνίδι έχει δυσκολία, αλλά είναι ένα παιχνίδι γιορτή και θα πρέπει όλοι μας να το δούμε έτσι και να παίξουμε σαν να είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Ερμιονίδας Θανάσης Στάικος ανέφερε ότι προβληματίστηκε από την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και “κράτησε” ένα 20λεπτο στο πρώτο μέρος όπου η ομάδα του εμφανίστηκε όπως θέλει να τη βλέπει. Επίσης, ξεκαθάρισε ότι μπορεί να υπάρχουν τρεις μέρες προετοιμασίας για το ματς με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό αλλά ο στόχος είναι η ομάδα να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, στις 30 Σεπτεμβρίου.

Απόδοση δηλώσεων από το βίντεο του Κοσμά Γεωργίου: athlitiko

 

Estrella
Papantonakis Cards