Σκάκι και καλές επιδόσεις στα μαθήματα “πάνε μαζί”

Σκάκι | 20 Σεπ 2018, 19:46

Οι καλές επιδόσεις στο σχολείο και τα μαθήματα συνεχίστηκαν για ακόμη μια χρονιά για σκακιστές του Κύδωνα.

Τρεις εξ αυτών, οι Στέλιος Γρηγοράκης, Άρης Ονταμπασίδης και Δανάη Φιλοξένη έδωσαν Πανελλήνιες και κατάφεραν να περάσουν στην πρώτη τους επιλογή.

Ο Κύδων με ανακοίνωσή του τους εύχεται καλές σπουδές και καλή φοιτητική ζωή!

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Για άλλη μια χρονιά επιβεβαιώθηκε η υψηλή συνάφεια ανάμεσα στο σκάκι και τις καλές επιδόσεις στο σχολείο και τα μαθήματα. Δύο σκακιστές και μία σκακίστρια του Συλλόγου μας έδωσαν φέτος Πανελλήνιες και πέρασαν όλοι στην πρώτη τους επιλογή.

Ο Στέλιος Γρηγοράκης  είναι γνωστό ότι μαζί με το σκάκι λατρεύει την πληροφορική. Το χόμπι αυτό θα έχει την ευκαιρία να το κάνει ακαδημαϊκή γνώση καθώς μπήκε στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών &  Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Ο Άρης Ονταμπασίδης έχοντας συγκεντρώσει υψηλότατη βαθμολογία μπήκε κι αυτός στην πρώτη σχολή προτίμησης. Καθώς όνειρό του είναι οι Οικονομικές σπουδές εισήχθη στο τμήμα Χρηματοοικονομικής & Λογιστικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Η Δανάη Φιλοξένη, μετά από μια κοπιώδη χρονιά όπου εκτός από τα μαθήματα της κατεύθυνσης μελετούσε και σχέδιο, μπήκε στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πολυτεχνείου Κρήτης, δηλαδή στην πρώτη της προτίμηση.

Η σκακιστική οικογένεια του Κύδωνα εύχεται και στα τρία παιδιά καλές σπουδές και μια ωραία φοιτητική ζωή! Ε, πού και πού και καμιά παρτίδα!

 

karta antonis garden

Rabona ad