Καλί: Χτίζουν πολύ καλή ομάδα τα Χανιά

Ποδόσφαιρο 17 Σεπτεμβρίου 2023, 19:15

Την άποψη ότι τα Χανιά χτίζουν πολύ καλή ομάδα εξέφρασε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Σιρίλ Καλί.

Ο Γάλλος τεχνικός σημείωσε για το παιχνίδι ότι δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του με δεδομένο ότι η ομάδα του δεν είναι έτοιμη ενώ δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα το ρόστερ της.

«Νομίζω ότι σήμερα ήταν ένα μεγάλο και καλό τεστ για μας. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι λυπημένος για την ομάδα και τους παίκτες μου γιατί δεν έχουμε δουλέψει πολύ καιρό μαζί -είμαστε τώρα μία εβδομάδα- είμαι όμως υπερήφανος για το χαρακτήρα τους και την προσπάθεια που κάνουν. Δεν θα μπορούσαν να ‘ναι έτοιμοι γι’ αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε καλά πράγματα στο μέλλον, θεωρώ ότι κάτι θα γίνει καλό για την ομάδα και κοιτάμε μπροστά», ήταν οι δηλώσεις του για το παιχνίδι, ενώ για το στόχο που θέτει ο Απόλλωνα στο πρωτάθλημα είπε: «Θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Θα πάρουμε κι άλλους παίκτες, οπότε θα γίνουμε πιο πλήρεις, πιστεύω ότι θα έχουμε και μεγαλύτερη ποιότητα. Για μένα στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά που έχουμε κάνει από την περασμένη σεζόν, ο στόχος είναι να κρατήσουμε την ομάδα στην Super League 2 και ακόμα καλύτερα να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται».

Τέλος σε ερώτηση για το πώς είδε τα Χανιά σημείωσε: «Είδα ότι χτίζεται μία πολύ καλή ομάδα και γι’ αυτό δε νιώθω άσχημα για την ομάδα μου, καθώς απέναντι μας είχαμε μια πολύ καλή ομάδα».

Estrella

Rabona ad