Σίμος: Στόχος μας με Άρη οι τρεις βαθμοί (video)

ΟΦΗ | 13 Δεκεμβρίου 2019, 20:11

Στο (εκτός έδρας) ματς με τη Λαμία που προηγήθηκε, αλλά και σε εκείνο με τον Άρη που ακολουθεί (14/12, 17:15) αναφέρθηκε ο προπονητής του ΟΦΗ στις καθιερωμένες εβδομαδιαίες του δηλώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σίμος στην κάμερα του ΟΦΗ TV:

«Υπήρχαν θετικά στοιχεία από το πρώτο ημίχρονο με τη Λαμία, αλλά υπήρχαν και αρκετά πράγματα από το δεύτερο ημίχρονο που πρέπει να βελτιώσουμε και αυτό δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα γιατί έρχονται τρία δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια. Θα πρέπει να μένουμε πνευματικά δυνατοί είτε το σκορ είναι υπέρ μας, είτε κατά μας.

Παρασυρθήκαμε στον αγώνα με τη Λαμία από τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου. Η συγκομιδή των βαθμών δείχνει ότι στα εντός με τα εκτός έδρας παιχνίδια υπάρχει μια διαφορά. Νομίζω όμως ότι στην απόδοση δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Στα εκτός θεωρώ πως θα έπρεπε να είχαμε περισσότερους βαθμούς.

Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό και θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να παρουσιάζουμε την απόδοση που θέλουμε για να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, με αξιόλογους παίκτες και ένα ρόστερ δυνατό. Εμείς θέλουμε να έχουμε υψηλή απόδοση και ο στόχος μας είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad