Σίμος: Πιστεύω στο ταλέντο των παιδιών

Ποδόσφαιρο 5 Ιουνίου 2021, 23:52

Χαρούμενος για το (νικηφόρο) ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων ο Γιώργος Σίμος που δέχθηκε και τα συγχαρητήρια του πρόεδρου της ΕΠΟ, Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ προχώρησε σε δηλώσεις μετά την “πεντάρα” επί του Λιχτενστάιν. Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας, γιατί πραγματοποίησαν μία πολύ καλή εμφάνιση και πέτυχαν μία ευρεία νίκη.

Κι αυτό σε μία δύσκολη εποχή, καθώς τα περισσότερα παιδιά είχαν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με τις ομάδες τους κι ενώ ουσιαστικά βρίσκονταν σε αγωνιστική απραξία, κλήθηκαν να πραγματοποιήσουν μία μίνι προετοιμασία με την Εθνική και ανταποκρίθηκαν απόλυτα.

Είχα δηλώσει όταν ανέλαβα την ομάδα ότι πιστεύω στο ταλέντο και τις ικανότητες των παιδιών που απαρτίζουν την Εθνική Ελπίδων και αυτή η πίστη μου ενισχύθηκε τις έξι μέρες που δουλέψαμε μαζί, αλλά και στον σημερινό αγώνα.

Επέδειξαν υψηλό βαθμό συγκέντρωσης από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, δεν δεχθήκαμε καμία φάση, δεν απειληθήκαμε, ενώ από την άλλη πλευρά ήμασταν δημιουργικοί και παραγωγικοί. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για τη σημερινή εμφάνιση και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Τώρα εκείνο που έχει σημασία είναι να ξεκουραστούν τα παιδιά μετά από μία πολύ απαιτητική και δύσκολη σεζόν λόγω της πανδημίας, ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στη συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεών μας στην προκριματική φάση του EURO 2021-23.

Τέλος είναι πολύ σημαντικό για μας ότι δεχθήκαμε τηλεφωνικά τα συγχαρητήρια του προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Θεόδωρου Ζαγοράκη, κάτι που έκανε χαρούμενα και τα παιδιά μόλις τους το ανακοίνωσα.»

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad