Σίμος: Να κάνουμε μία νέα αρχή | vid

ΟΦΗ | 19 Φεβρουαρίου 2021, 18:05

Την ανάγκη μίας επανεκκίνησης τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του ΠΑΣ Γιάννινα χαρακτηρίζοντάς τον ως «πολύ αξιόλογη ομάδα με σταθερή φιλοσοφία».

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Κρητικής ομάδας στην κάμερα του ΟΦΗ TV:

«Μετά από συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα που έχει η ομάδα μας, χρειαζόμαστε ένα καινούργιο ξεκίνημα, μία καινούργια αρχή. Θέλουμε και μπορούμε και είναι στο χέρι μας να παλέψουμε γι’ αυτό.

Κι αυτό θα κάνουμε στον αγώνα που έρχεται την Κυριακή. Έχουμε προπονηθεί αρκετά καλά και προπονούμαστε αρκετά καλά. Έχουμε μιλήσει και με τους παίκτες.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι και στον ψυχολογικό τομέα τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα δεν βοηθούν. Αλλά γι’ αυτό είμαστε εδώ. Δοκιμάζονται οι αντοχές μας. Και εμείς είμαστε όλοι μαζί εδώ για να πάμε και να παλέψουμε και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, μία καινούργια αρχή.

Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτό θα πάμε να κάνουμε. Ο αντίπαλος είναι μία ομάδα που έχει μία σταθερή φιλοσοφία όλον τον χρόνο. Είναι μία πολύ αξιόλογη ομάδα.

Όμως, με κάθε σεβασμό προς τον αντίπαλο, εμείς τη δεδομένη χρονική στιγμή πρέπει να συγκεντρωθούμε στις δικές μας ικανότητες, στα δικά μας “θέλω” και θέλουμε να πάμε εκεί με τον μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να βγάλουμε τον εγωισμό μας, να αντιδράσουμε και να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα.»

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack