Σίμος: Να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε (video)

ΟΦΗ | 21 Σεπτεμβρίου 2020, 19:29

Την αποτίμηση της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό που προηγήθηκε, έκανε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο προπονητής της Κρητικής ομάδας μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Λαμίας. Τα σημεία του αγώνα στα οποία εστίασε:

«Θα ήθελα να εκφράσω την συμπαράσταση μου στους ανθρώπους που περνούν δύσκολα και τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες τους. Υπήρχε έξτρα βαθμός δυσκολίας, το να περάσουμε στην επόμενη μέρα μετά από έναν αποκλεισμό που μας στενοχώρησε.

Οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, στο δεύτερο ημίχρονο μας δημιούργησε πρόβλημα η αλλαγή σχηματισμού του αντιπάλου και αλλάξαμε και εμείς τον δικό μας και πετύχαμε το δεύτερο γκολ.

Θα έπρεπε να διαχειριστούμε με καλύτερο τρόπο την συνέχεια, φεύγουμε με μία νίκη και τρεις βαθμούς που τους χρειαζόμασταν και θα κάνει καλό στα παιδιά στον ψυχολογικό τομέα. Να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε. Να κρατήσουμε πράγματα που θέλουμε για να φτάσουμε στα επίπεδα απόδοσης που θέλουμε.»

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania