Σίμος: Μετά το 1-1 όλα έγιναν πιο δύσκολα

ΟΦΗ | 4 Φεβρουαρίου 2021, 22:56

Η τοποθέτηση του Γιώργου Σίμου για τον αποκλεισμό του ΟΦΗ από το κύπελλο και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν από τον τεχνικό της Κρητικής ομάδας στη συνέντευξη τύπου μετά το ισόπαλο 1-1 με τον Βόλο

Για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Ξεκινήσαμε τον αγώνα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς γιατί θέλαμε να έχουμε ετοιμότητα στην επίθεση του αντιπάλου. Ξέραμε ότι ο Βόλος επιτίθεται κυρίως από την αριστερή πλευρά, οπότε θέλαμε τρεις παίκτες από εκεί.

Δεν είχαμε τον βαθμό ετοιμότητας που θέλαμε στην αρχή του παιχνιδιού, ειδικά στα πρώτα δέκα λεπτά. Στη συνέχεια είχαμε κάποιες καλές στιγμές, προηγηθήκαμε και εκεί που θα έπρεπε να έχουμε τον ενθουσιασμό για να κάνουμε το κάτι παραπάνω, δεν το καταφέραμε. Ήρθε το 1-1 με το γκολ του Δουβίκα και όλα έγιναν πιο δύσκολα για εμάς.»

Για την ψυχολογία των παικτών: «Η ομάδα μας έχει παίκτες με προσωπικότητα και ποδοσφαιρικό εγωισμό, αλλά κάτι μας λείπει. Θα πρέπει να υπάρξει ηρεμία, δουλειά και τώρα να υπάρξει υποστήριξη όσο ποτέ.

Είναι δουλειά μας και δουλειά μου να βοηθήσω τους παίκτες και προπονητικά και σωματικά και ψυχολογικά. Να βοηθήσω τους παίκτες για να βρούμε ξανά τα καλά μας αποτελέσματα. Θεωρώ πως η ομάδα έχει καλή απόδοση όλη τη χρονιά αλλά τα αποτελέσματα είναι αυτά που “βρίσκουν” ψυχολογικά τους παίκτες.»

Για τους μυϊκούς τραυματισμούς: «Είναι τέσσερις. Θα τους πω και ονομαστικά, είναι ο Βούρος, ο Ντε Γκουζμάν, ο Γιάννου και ο Σολίς. Και τα τέσσερα αυτά παιδιά έχουν μεγάλη αποχή από τις προηγούμενες ομάδες τους και έχουν μία προϊστορία με τραυματισμούς.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να επανέλθουν σε κατάσταση fit, οπότε είναι λογικό παίκτες που έχουν μεγάλη αποχή και προβλήματα τραυματισμών από πριν, να επιστρέψουν. Αυτοί είναι οι μυϊκοί τραυματισμοί που έχουμε στην ομάδα μας.»

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε ίσως την καλύτερη ομάδα της χώρας. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να στοχεύσουμε σε μία καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα. Θα πάμε με πίστη, να αποδώσουμε το καλύτερο που μπορούμε και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.»

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack