Σίμος: Η ζωή είναι πιο σημαντική από το ποδόσφαιρο

ΟΦΗ | 6 Οκτωβρίου 2019, 20:28

Υπερήφανος για τους παίκτες του εμφανίσθηκε στη συνέντευξη τύπου ο Γιώργος Σίμος, ο οποίος στάθηκε και στην κοινωνική διάσταση του ποδοσφαίρου καθώς ο ΟΦΗ μετέχει ενεργά στη δράση "Στόχος - Πρόληψη" της Πανελλήνιας Εταιρίας Πρόληψης για τον καρκίνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του από τη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση του ΟΦΗ επί του Πανιωνίου και την άνετη επικράτηση της Κρητικής ομάδας:

«Το έχουμε πει από την πρώτη μέρα ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα μικρό μέρος της ζωής. Είμαστε εδώ για αυτό και η ζωή είναι πιο σημαντική από το ποδόσφαιρο. Αυτά τα μηνύματα είναι πιο σημαντικά από τα γκολ και τις νίκες. Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, θέλω να μιλήσω για τον μήνα πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

Η ομάδα μας είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και όλοι πρέπει να βοηθήσουμε στο παιχνίδι με την Ξάνθη, μπράβο στους ανθρώπους που ήρθαν και περιμένουμε περισσότερους στο επόμενο ματς. Για το ματς τι να πω; Το είπα στους παίκτες ότι είμαι υπερήφανος για αυτούς.

Για 80 ημέρες έχουν κάνει τρομερή προσπάθεια και για ακόμα μια φορά αξίζουν τον σεβασμό μας. Το λέω ξανά και δεν ξέρω αν γίνομαι κουραστικός αλλά είναι η αλήθεια. Θέλω για τις επόμενες τέσσερις ημέρες να ξεκουραστούν, να μην κάνουν τίποτα και να επιστρέψουν στην Πέμπτη για την καθημερινότητα μας.

Αυτό που άλλαξε ήταν οι καλύτερες θέσεις στο επιθετικό τρίτο γιατί στο πρώτο μέρος οι θέσεις που έπαιρναν οι εξτρέμ δεν δημιουργούσαν κινδύνους και οι αμυντικές μας μεταβάσεις. Το μόνο που περίμενα ήταν ότι θα είχαμε μια ομάδα με τόσες επιθετικές αρετές.

Θέλουμε για τον κόσμο να χαίρεται αυτό που βλέπει. Το κάνουμε σε καλό βαθμό, σίγουρα όμως θέλουμε βελτίωση. Δεν έχει σημασία αν έχουμε τα καλύτερα γκολ ή όχι αλλά θέλω να εξαρτόμαστε από εμάς. Το τέλειο θα είναι να κερδίζουμε χωρίς να δεχόμαστε γκολ και αυτός είναι ο στόχος μας.

Η ομάδα μας πολύ δύσκολα θα κλειστεί για να διεκδικήσει κάτι με έναν τρόπο που ίσως να μην ξέρω να προπονώ για να πω την αλήθεια. Ο στόχος μας για το μέλλον να αμυνόμαστε με επιθετικούς προσανατολισμούς. Δεν είναι καθόλου εύκολο να παίζεις με μια ομάδα που οι 11 παίκτες της είναι πίσω από την μπάλα.

Σίγουρα, οι προσδοκίες μου δεν είναι να γίνονται όλα τον Οκτώβρη και την έκτη αγωνιστική όμως αυτό που κάνουν οι παίκτες μου είναι πάνω από την εποχή και για αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είτε προηγούμαστε, είτε όχι το πλάνο μας πρέπει να είναι ίδιο. Για ακόμα μια φορά η ατμόσφαιρα είναι σημαντική και τον ευχαριστούμε ξανά.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad