Σίμος: Δίκαιη νίκη και δίκαιη πρόκριση (video)

ΟΦΗ | 4 Δεκεμβρίου 2019, 21:04

Ικανοποιημένος ο Γιώργος Σίμος από τη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα με την Καβάλα. Στον αντίποδα ο Παύλος Δερμιτζάκης στάθηκε στη φάση του 90ού λεπτού.

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 4-0 της Καβάλας στο Ηράκλειο, κάλυψε την ήττα με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος. Όλα όσα ειπώθηκαν από τους δύο προπονητές στη συνέντευξη τύπου…

Γιώργος Σίμος (προπονητής ΟΦΗ): «Οι παίκτες είχαν τον μέγιστο βαθμό αυτοσυγκέντρωσης μέχρι να ισοφαρίσουμε το σκορ του πρώτου αγώνα και για να μείνεις πνευματικά για 90 λεπτά πάνω στην μπάλα χωρίς ο αντίπαλος να βγάλει ευκαιρίες αυτό είναι κάτι ακατόρθωτο και για αυτό ο αντίπαλος έβγαλε κάποιες φάσεις.

Νομίζω ότι ήταν μια δίκαιη νίκη και μια δίκαιη πρόκριση που την θέλαμε και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το ματς με την Λαμία. Να ευχαριστήσουμε τον Παύλο Δερμιτζάκη για τα καλά του λόγια και ήταν πραγματικά μεγάλη μας χαρά που αντιμετωπίσαμε την Καβάλα γιατί ο πολιτισμός, για τα ελληνικά δεδομένα, ήταν πολύ υψηλός.

Θέλω να ευχηθώ στην Καβάλα ότι καλύτερο γιατί έχει τον δικό της χώρο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια όλων στην οικογένεια του Γιώργου Δεικτάκη. Στο ημίχρονο είπαμε να έχουμε υπομονή. Πραγματικά η συγκέντρωση των παικτών ήταν στον υψηλότατο βαθμό γιατί όταν έχεις πάντα την μπάλα σου καταναλώνει μεγάλη πνευματική ενέργεια.»

Παύλος Δερμιτζάκης (προπονητής Καβάλας): «Ξέραμε τον βαθμό δυσκολίας. Στο πρώτο ματς είχαμε πετύχει μια δίκαια νίκη με καλό ποδόσφαιρο, αλλά περιμέναμε ότι ο ΟΦΗ στην έδρα του έχει την κατοχή και την ποιότητα για να μας δημιουργήσει προβλήματα. Παίξαμε μαζική άμυνα, αλλά ο ΟΦΗ είχε τους παίκτες για να την διασπάσει.

Προσπαθήσαμε με αλλαγή σχηματισμού να πετύχουμε ένα γκολ, που θεωρούσαμε απαραίτητο για να πάρουμε την πρόκριση, αλλά δυστυχώς δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας. Στο 90′ είχαμε μια μεγάλη φάση, δεν την κάναμε γκολ και αυτό μας απογοήτευσε και αμέσως μετά δεχτήκαμε το γκολ.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad