Σίμος: Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου

ΟΦΗ | 8 Δεκεμβρίου 2019, 19:10

Στο γεγονός ότι ο ΟΦΗ έδωσε τρία παιχνίδια σε διάστημα μίας εβδομάδας στάθηκε ο Γιώργος Σίμος μετά την ήττα της Κρητικής ομάδας στη Λαμία με 2-1 (παρότι προηγήθηκε).

Εκεί απέδωσε την κακή εμφάνιση του 2ου ημιχρόνου στη Λαμία ο τεχνικός του ΟΦΗ. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ολοκληρώθηκε μια εβδομάδα με τρεις αγώνες, στους οποίους η ομάδα μας είχε μια πολύ καλή απόδοση, μέχρι το πρώτο ημίχρονο του σημερινού αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε και για το οποίο προπονούμαστε.

Παρασυρθήκαμε στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου και δεν πήραμε το αποτέλεσμα, που όλα έδειχναν ότι θα καταφέρναμε να πάρουμε, με βάση την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια όλη την εβδομάδα. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να προπονηθούμε για τα επόμενα παιχνίδια.

Συγχαρητήρια στη Λαμία για τη νίκη. Θέλουμε όλοι οι παίκτες μας να είναι υγιείς, όμως όταν δεν συμβαίνει αυτό υπάρχει ένα σύνολο ποδοσφαιριστών, που μπορούν να αναπληρώσουν τον οποιονδήποτε. Μας επηρέασε το γκολ που δεχθήκαμε λίγο πριν τη λήξη του α’ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε.»

Για την αλλαγή που δείχνει να συντελείται στην ομάδα της Λαμίας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ ο τεχνικός της, Άκης Μάντζιος:

«Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Η ομάδα έχει αλλάξει πολύ. Είναι μια ομάδα έμπειρη, διορθώσαμε πράγματα και αυτό φαίνεται. Και η εικόνα της ομάδας άλλαξε, παίζει επιθετικά και δημιουργεί φάσεις. Η ψυχολογία με τις νίκες ανεβαίνει.

Ξεκινήσαμε νευρικά, πιο καλά πατούσε ο ΟΦΗ. Μόλις έγινε η αλλαγή δουλέψαμε το ματς από τον πάγκο, βοήθησε η είσοδος του Ανδρέα, γίναμε πιο επιθετικοί στο τέλους του πρώτου μέρους και στο δεύτερο μέρος ήμασταν η καλύτερη ομάδα και πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Είναι μέρος της δουλειάς. Είναι καλή ομάδα η Λαμία, είναι έμπειροι παίκτες. Αλλάξαμε κάποια πράγματα και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Για τα πλέι οφ ακόμα είναι μακριά να το πούμε. Θα δούμε, ας ξεκουραστούμε και ας πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad