Σίμος: Απίστευτη προσπάθεια, πολλά συγχαρητήρια

ΟΦΗ | 14 Δεκεμβρίου 2019, 22:00

Χαρούμενος ο Γιώργος Σίμος από την προσπάθεια και τη νίκη (με ανατροπή) των ποδοσφαιριστών του επί του Άρη. Πλέον το βλέμμα στρέφεται στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Κρητικής ομάδας στη κάμερα της Nova για…

Τη σημερινή νίκη και με ανατροπή: «Το έχω ξαναπεί. Οι ποδοσφαιριστές αξίζουν το σεβασμό μας. Απίστευτη προσπάθεια και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.»

Τις απουσίες της ομάδας και την αναγκαστική αλλαγή: «Θέλουμε όλοι οι παίκτες να είναι υγιείς, αλλά το σύνολο και η ομάδα είναι πάνω από όλους και από όλα. Να είναι γρήγορα πίσω όλοι αυτοί οι παίκτες για να δυναμώσουμε και άλλο την ομάδα.»

Τους σκόρερ της ομάδας: «Ο Ρικάρντο και ο Φελίπε είναι καλό που σκόραραν, αλλά όπως είπα, το σημαντικό είναι το σύνολο. Ήταν ένα παρά πολύ ωραίο παιχνίδι. Ο κόσμος το χάρηκε. Είχε ένταση και ρυθμό. Τώρα θα ξεκουραστούμε γιατί την Τετάρτη έχουμε δύσκολο παιχνίδι.»

Το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα κάνουμε αποκατάσταση και προπόνηση. Θέλουμε να έχουμε την ίδια και αν όχι καλύτερη απόδοση, για να πάρουμε πάλι τους τρεις βαθμούς.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad