Σιμόες: Πάρα πολύ δύσκολη ομάδα στην έδρα του ο Πλατανιάς

Πλατανιάς Αντίπαλοι Πλατανιά | 7 Απριλίου 2017, 11:53

Πάρα πολύ δύσκολη ομάδα στην έδρα του χαρακτήρισε τον Πλατανιά ο Αντρές Σιμόες έπειτα από ερώτηση που του έγινε από το athlitiko.gr για το γεγονός ότι η ΑΕΚ ήταν μόλις η δεύτερη (μετά την Ξάνθη) που πέρασε με νίκη από τα Χανιά.

Ο Πορτογάλος μέσος της “Ένωσης” ψηφίστηκε από τους αθλητικούς συντάκτες που κάλυψαν το παιχνίδι στα Περιβόλια ως “ΕΛΕΠΑΠ-MVP” και μετά το τέλος του αγώνα παρέλαβε το βραβείο του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ έγινε μόλις η δεύτερη ομάδα που νικάει στα Χανιά τον Πλατανιά στο φετινό πρωτάθλημα: «Ο Πλατανιάς είναι  μία πάρα πολύ δύσκολη ομάδα, κυρίως μέσα στην έδρα του. Ξέραμε τον τρόπο παιχνιδιού του Πλατανιά και αυτό που θέλαμε να εφαρμόσουμε ήταν αυτά που είχαμε δουλέψει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Μας βγήκαν τα πράγματα, κερδίσαμε το παιχνίδι και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Για τη δική του απόδοση και το βραβείο “ΕΛΕΠΑΠ-MVP”: «Είμαι ικανοποιημένος με το βραβείο, αλλά θα ήθελα να πω ότι μερικές φορές η ζωή του ποδοσφαιριστή δεν είναι τόσο ωραία όσο φαίνεται. Είδατε αυτό που συνέβη με έναν συμπαίκτη μου (Λαμπρόπουλος) να τραυματίζεται και μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή, που είναι μία μεγάλη προσωπικότητα, είναι ένας πάρα πολύ καλός φίλος και νομίζω ότι είναι ένας φίλος που θα τον έχω σε όλη μου τη ζωή και θέλω να του αφιερώσω αυτό το βραβείο».

Για τις εμφανίσεις του στα 2 χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚ κι αν σκέφτεται πιθανή κλήση του στην Εθνική Πορτογαλίας από τον Φερνάντο Σάντος: «Νομίζω ότι είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή να μπορεί να παίξει στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Αυτό που κάνω εγώ είναι να δουλεύω καθημερινά στις προπονήσεις, να προσπαθώ να βοηθάω την ΑΕΚ και φυσικά είναι ένα όνειρο να μπορέσω να συμμετάσχω στην Εθνική».

Απομαγνητοφώνηση: athlitiko.gr

 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad